nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 barda gördüm onu dün gece,boş bir bardak elinde,dedim devamı benim evde , olmaz dedi evlenmeden önce ... nedensiz bi sonucsun,naaptıgını bılmıyorsun,madem öyle istiyorsun peki o zaman gönlün olsun parmagında oje,kızıl saclar belinde,dovmen kim bilir nerende,bu gece gelmesen de gireriz burda tuvalete
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ee isticek mi peki tuwallette halletmeye? belki düşünceleri senden çok ötede her şeyi kuruyorsun kendi kendine o kızıl yalnız kalmak istiyor bu gece
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yalnız bırakmazlar o kızı abi,benimki fantazi işte naapcan kuruyom kafamda kendi kendime seviniyom
dunno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yalnız kalmak istemese de istedigi sen degilsin kibarca terslemis seni yalanı yemiş, gaza gelmissin
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dunno said: yalnız kalmak istemese de istedigi sen degilsin kibarca terslemis seni yalanı yemiş, gaza gelmissin o zaman mahsun kırmızıgul den gelıyo -bi kereden ne cıkar yandım yanarım gızlar
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 her gördüğünüz kızılı sanarsınız razı konuştukça anlarsınız kız biraz arızalı arkanızı döndüğünüzde o kız aklınızda kalmamalı nitekim kalırsa pışpışlamak lazım kazları o kızılı sen bir görsen yazları sahilde yürürken bayılıyveriyor bazıları.
Öne çıkan mesajlar