nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 barda gördüm onu dün gece,boş bir bardak elinde,dedim devamı benim evde , olmaz dedi evlenmeden önce ... nedensiz bi sonucsun,naaptıgını bılmıyorsun,madem öyle istiyorsun peki o zaman gönlün olsun parmagında oje,kızıl saclar belinde,dovmen kim bilir nerende,bu gece gelmesen de gireriz burda tuvalete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ee isticek mi peki tuwallette halletmeye? belki düşünceleri senden çok ötede her şeyi kuruyorsun kendi kendine o kızıl yalnız kalmak istiyor bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yalnız bırakmazlar o kızı abi,benimki fantazi işte naapcan kuruyom kafamda kendi kendime seviniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yalnız kalmak istemese de istedigi sen degilsin kibarca terslemis seni yalanı yemiş, gaza gelmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dunno said: yalnız kalmak istemese de istedigi sen degilsin kibarca terslemis seni yalanı yemiş, gaza gelmissin o zaman mahsun kırmızıgul den gelıyo -bi kereden ne cıkar yandım yanarım gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 evlenmeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 her gördüğünüz kızılı sanarsınız razı konuştukça anlarsınız kız biraz arızalı arkanızı döndüğünüzde o kız aklınızda kalmamalı nitekim kalırsa pışpışlamak lazım kazları o kızılı sen bir görsen yazları sahilde yürürken bayılıyveriyor bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aşık kapışmaları vol 1 started! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar