Garager Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Atari'de bir oyunda MIDI şeklinde vardı acaba nette herhangi bir video,ses dosyası vs varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bayhan versiyonu vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Atari versiyonu 5000 in 1'larda vardi. Omrumden omur yemisligi coktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 elesso said: bayhan versiyonu vardı bide o zaten çok acaip ya... kebapçıdayız arkadaşlarla falan, müzik çalıyo alışıldık türdü türkçe vs. Neyse bi ara sessizlik oldu cd falan değiştirdiler heralde, bi anda caz gibi bi giriş oldu müzikte. Ben "noluyoz lan" dedim, sora biraz daha ööle devam etti arkadaşlar "haydaa kebapçıya gel aabi" falan diye konuşuyolar aralarında. sora bi girdi bayhan, "OoooOĞğoOoğĞĞo MAaaağĞĞaağğğğaĞAĞaĞğ" diye. koptuk dağıldık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mr_Hand said: elesso said: bayhan versiyonu vardı bide o zaten çok acaip ya... kebapçıdayız arkadaşlarla falan, müzik çalıyo alışıldık türdü türkçe vs. Neyse bi ara sessizlik oldu cd falan değiştirdiler heralde, bi anda caz gibi bi giriş oldu müzikte. Ben "noluyoz lan" dedim, sora biraz daha ööle devam etti arkadaşlar "haydaa kebapçıya gel aabi" falan diye konuşuyolar aralarında. sora bi girdi bayhan, "OoooOĞğoOoğĞĞo MAaaağĞĞaağğğğaĞAĞaĞğ" diye. koptuk dağıldık tabi. link isterik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 micro genius ların çoklu kasetlerin birinde menü müziği olarak vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ilkokulda saçlarımı beyazlatmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Buldum ama tatminkar kalmadım bumuydu acaba ? http://www.rhost.it/Luli/Midi/Stranieri/Righteous%20Brothers/unchained%20_melody.mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lead yoktu sadece ritm vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar