Neteryil Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Arkadaslar Aranızda Bilen ve Bilmeyen Vardır Diye Dusundugumden Dolayı Bu Konuyu Actım. Ewet Arkadaslar Bugun TURKİYE'de Internetın Tam 10. Yılı Bu Kutlamayı Hep Beraber Kutlayalım. Cevaplarınızı Bekliyorum Sevgiler Saygılar Nice 10.Yıllara Hep beraber. Paticik'le Nice Yıllara[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bilmiyordum.Öğrenmiş oldum.İnternetin 10. yılı kutlu olsun.Fakat burası Sphere Server & Free Shards bölümü.Konu dışına yolluyorum...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 eh paticik in 10. yılını görebilicekmiyiz acaba...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 93 te Türkiye 'de internet nerede vardı? Ben ilk 94 de amerikan ordusunda kullanıldığını sanıyordum?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 19 April 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 94 ten önce vardı bence sen yanlış sanıosun kutlu olsun bilmiodum 10 yıl olduğunu hoş bişe internet[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 80 lerde kurulmadı mı ilk internet 70 li yılların sonlarında falan amerikada ilk öyle bi bağ kurulmuştu falan hatta.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ......İnternetin 10. yılı Kutlamaları etkinliğine hoş geldiniz..... *!şakşakşakşak* ......Törenlerimiz 5 dk sonra başlayacaktır.....(yok öyle bişey) *!Fiyuuuutttttt şakşakşakşak*[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ......Bazı teknik arızalardan dolayı töreni iptal etmek zorundayız..... *!Yyuhhhhh! Domates fırlatırlar...*[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar