Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=108554&cat=160&dt=2008/11/13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ölmeden yargılasınlar şu herifi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dota oynasa uygun bir şekilde yargılardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Franco'yu bile yargilayamadilar, tam ingiltere yargilayacakti ki, y$ haddinden bir $ey yapamadilar. Zaten 2 sene sonra da öldü adam. bizimkinin tuzu kuru ma$allah hala ya$iyo. uzun ömür versin allah.. tü tü tü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Lan ne güzel Nü'ler yapıyor adam, gidin biraz sergilere de çağdaş Sanat Bilginiz artsın, kadın fizyolojisi üzerine bilgilenin. cık cık cık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sözde darbecilere kuduz köpek gibi saldıracaklarına asıl darbecileri yargılayın diye didiniyodu millet, -ki yargılanmaları da lazımdı zaten- geç bile kalındı. ama yargılanıcağını pek sanmam. ne de olsa şimdi bizim dincilerin sırtından geçindiği çoğu şeyin mimarı olan bi şahıstan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Habere yazılan yorumları görünce ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Efrasiyab said: Lan ne güzel Nü'ler yapıyor adam, gidin biraz sergilere de çağdaş Sanat Bilginiz artsın, kadın fizyolojisi üzerine bilgilenin. cık cık cık:D şu rumuz ile yazdığınız yazıların içeriğinden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 İroniden anlamıyorsan yapabileceğim bir şey yok. Ve rahatsız olduğun şeyi ÖMdan iletebilirsin, utanıyorum falan diyeceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 14 yaşındaki internet kullanıcıları gibi smileyli üslupların ironi ile yakından uzaktan alakası olduğunu düşünmüyorum. ah yitip giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Smiley kullanmayı 14 yaşında olmakla özdeşleştiriyorsan, forumun yaş ortalamasının hoşuna gideceğini zannetmiyorum. Birde böyle gizem kokan ifadeler biraz komik kaçıyor. Ah giden falan. Dediğim gibi Derdini ÖMdan anlatabilirsin bana laf sokmaya çalışacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 anlatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oha yaw üzerine bu kadar uğraşılmış trol valla saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Dregoth said: Habere yazılan yorumları görünce ne desem bilemedim. Denebilecek pek fazla birşey yok aslında. Niye zorlandın anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar