Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 soulberry said: sizce akort ederken 1. telin 5. perdesini bir üst perdenin boş haline göre mi yoksa 12. perdesine göre mi akort etmeliyim? 5.ci perdeden akord et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 reverb ve delay harikası olarak bülent ersoy örnek gösterilebilir. mikrofonuna verilen reverb seviyesi %500 falan heralde. hakkaten okadar reverbe rağmen nasıl feedback olmuyor helal olsun gerçi ses monitörleriyle arasında baya bi mesafe oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 soulberry said: sizce akort ederken 1. telin 5. perdesini bir üst perdenin boş haline göre mi yoksa 12. perdesine göre mi akort etmeliyim? doğru notayı aldıktan sonra nereden edersen et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ama bazen şey oluyo. diyelim aşağıdaki akoru basıyorum (akor denmiyodu başka bi şey deniyodu da unuttum). her neyse, seste bi tonaj problemi olmuyo diyelim; FI-I-I-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I CI-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I, ama aynı akoru yukarılara taşıdıkça iki telin sesi arasında uyumsuzluk ve ton uyuşmazlığı duyuyorum; FI-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I CI-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I-I-I tam olarak bunu sorucaktım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İyi Pedal Bence bu çok iyi bi pedal pedal arayanlar için çok güzel ses veriyo...Siteye girip örneklerine bakarsınız fazla da aldanmayın aslında çünkü örnek ses kayıtları çok iyi gitarlarla yazıyo yanlarında ses kaydı yapılan gitar onlardan biri yoksa bunu alıcaksanız kendi gitarınızla gidip dükkanda test edin :) Bu arada bende gitarımın tamirine başlayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 soulberry said: FI-I-I-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I CI-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I, ama aynı akoru yukarılara taşıdıkça iki telin sesi arasında uyumsuzluk ve ton uyuşmazlığı duyuyorum; FI-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I CI-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I0I-I-I-I-I-I-I-I-I-I ne bu tab mı? I'lar ne, hiç bişi anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bende birşey anlamadım ondan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ehe, klavyenin üstündeki metal çubukları yapim demiştim. perdeleri göstermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 F|-7- C|-5- şeklinde yazsaydın daha açıklayıcı olurdu :p buna power chord diyorlar di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 en masrafsız kayıt yapıp ses alabildiğim sistemdir. güzel ama küçük bir alltube amfi alıyorsun ihtiyacına göre analoglarını çekiyorsun başlıyorsun çalmaya distortion olarak ds-2 kullanıyorum memnunum turbo özelliğini nadir kullanıyorum ama gerekiyor arada.delay im dd-3 süper ve her türlü yeterlidir kesinlikle dijital delay tercih ederim wah pedalım da gcb95 crybaby add modifiyeli 535q halinde. overdrive olarak amfimin driveını kullanıyorum ki tube od işte sonuçta (: ama ibanez ts 7 kullandım ts 9 kullandım.ts 9 daha iyiydi ama ben yine de amfi od si kullanmaya devam ediyorum . amfimin karakterinden dolayı comp.pedalına ihtiyac duymadım hiç chorus gibi dijital efektleri mix sırasında br-532 den ekliyorum.amfiyi o şekilde mikrofonlamıyorum tabi o foto da öyle kalmış ehueh ses kartım da audigy değil artık o oyun için kullandığım bir karttı ztn artık kayıt için bilgisayar kullanmıyorum çok masraflı oluyor diye tel kalınlığı konusu..şimdi gidip 10 numara tel alırsan 9 ken bandlerde fln acaip kasar zorlanırsın ama kısa sürede alışırsın ve zevkli gelir Tonu farklıdır tabiki ben 10 kullanıyorum tercih ettiğim tel de elixir dir inanılmaz ekonomik çok uzun süre dayanıyor nemli bir şehirde yaşadığım için önemli bu her hafta tel paslanıyor burda (: şuan da 11 tele geçmeyi düşünüyorum tabi 11 e geçince akordum her zaman drop kalacak entonasyon ayarım değişecek fln üşeniyorum biraz (: ama güzel bir olay büyük bluescu amcalarımız genelde böyle kullanır telleri kalın ama akordları dropped dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 pedallarını masanın üstünde mi muhafaza ediyorsun ayıptır sorması? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 resmi çektiğim dönem waha pek ihtiyaç duymuyordum ve sürekli delay in d.time ini değiştirerek farklı şeyler denediğimden masanın üstündeydi sonuçta kanal kayıt parça parça kayıt yapıyordum ve en iyi gidecek ton için 2 pedalı da sık sık değiiştiriyordum alabilsem amfimi de alıcaktım masa üstüne (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar