TilkiAndre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 [SKILL 25] DEFNAME=Skill_Magery KEY=Magery TITLE=Mage PROMPT_MSG= STAT_STR=20 STAT_INT=100 STAT_DEX=40 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=100 BONUS_STATS=15 ADV_RATE=1 VALUES=1,20,80 //DELAY=1.0 // based on skill and difficulty. ON=@Fail SRC.MESSAGE Buyuyu Yapamadin. on=@Spellcast if (rand(10)==1) src.magery=+1 endif magery skillinin in lorla artmasi icin bunu yaptim olmadi. Vendora itemi koydum value ile belirlicem fiatini ama valueyle belirttigim miktarla alakasi olmuor. mesela kalkan kırma scpsi var blackstaffin altina onun evenstini nasıl eklerim?birde fail olan bir skilli yanda yazior mesela kilidi acamadin onu n asıl renkli yaparim ? [signature][hline]For you... [Bu mesaj For tarafından 04 Mayıs 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj For tarafından 04 Mayıs 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj For tarafından 04 Mayıs 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ADV_RATE=1 gibi bir deger atayamazsın. Orjinali neyse onun sayısini 2 yap öyle yap yani tek 1 koyamazsın.Atiyorum,orjinali 300,300,300 ise sen onu 200,200,200 olarak degistir.Ama rakam sıfırları virgülleri gene aynı olacak. İkinci olayda ise,vendora value demiyeceksin.Koydugun item'in scriptine BUYVALUE (Alış Değeri) SELLVALUE (Satış Değeri) olarak ekliyeceksin. Son sorunun içinde event'i eklemek için sphereitem1.scp falan filan sphereitem'li tüm scriptlere bak orda black staff diye arat ve altına eventi ekle.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 [events e_inlor] on=@Spellcast if (rand(10)==1) src.magery=+1> endif bu eventi eklersin playerların on=@login'ine. olur işte.[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar