Garager Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Şahsen yabancı biri olsaydım ve bu oylamaya baksaydım Türk'lerin no şıkkına abandığını her şekilde anlardım. Bu oylama imajı düzeltemezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu oylama amerikalılar için zaten. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East. bunun yanında Türkiye çok önemli bi üs, özellikle amerika Irak'tayken yada İrandayken yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ben Türkler için demedim zaten anket sadece. Amerikan vatandaşıyım diyelim, eğer bu ankette no şıkkı % 80 alıyorsa şunu çıkartırım.Birileri abanmış no şıkkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Garager said: Ben Türkler için demedim zaten anket sadece. Amerikan vatandaşıyım diyelim, eğer bu ankette no şıkkı % 80 alıyorsa şunu çıkartırım.Birileri abanmış no şıkkına.2 tane sik var bi sikkin fazla secilmis olmasi abanilmismi demektir sence sadece o anlammi cikiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bence eğer bir anket "en güzel ülke" gibi bir anket ise bence öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oyumu verdim genede ne kadar etkili olur bilemem ama.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yalnız işi sağlama almışlar ip değiştirmek yetmiyor cookieleri de silmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar