Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NPC Veya Hayvan ekleyemıyorum.Ayrıca İstedigim binegi nasıl yaratırım.Kendim için.

teote

Öne çıkan mesajlar

Ok saol.Bir kac sorum daha var.GM spacial bolumun bırınde birsuru mastung ore falan fpalıtmıs vazıyette romeve yaparak iceri girdim .ama atlar benım deılmısve tame mıs Bunu nasıl hallerderım.Ayrıca Nowa worldda Ust menu vardı gırdınmı bılmıyorum ama o scripti nasıl bulurum.Ayrıca Paperdoll/bs/status/vb. menulerı nasıl kendı ıstedıgım gıbı sekillendiririm.Orjinallari cok sıkıcı
Tekrardan tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

Fake olmayan yardım almaya gelmiş biri..
* Yardım Elini Uzatır *

" Paperdoll/bs/status/vb "

Demişsin bu görüntüleri değişdirmek ve farkli birşeyler yapmak istiyorsun.

Bs, Tailor, Tinker, Help, Alchemi, inscription gibi menülerin görüntüsünü scriptlerle değiştirebilirsin.Şuanda dialog yapabilcek seviye olmadığın yazılarından belli oluyor bu yüzden hazır menüler kullanmanı tavsiye ediyorum.Hazır scriptleri..
http://www.paticik.com/scripts/ den çekebilirsin.
Tabi görüntü ile beraber bazı sistemlerde değişcektir ama işde sen onu zamanla çözüceksin ama başlangıç için hazir kullan birşey olmaz.

Status, Paperdoll gibi görüntülerin değişmeside verdata ile alakalidir.Verdata.mul yani.Hazir bir verdata dosyası edinebilir ve kendi serverında kullanabilirsin yada kendi verdata dosyanı yaratabilirsin.Kendi verdatanı yapabilmen için GUMP isimli bir programı kullanman gerekiyor onuda burdan çekebilirsin.
http://uo.anet.net.tr/ultimadevelopers/indir.asp?dosya_id=191

Yalniz tabi iş bunlarla bitmior verdatayi değiştirirsen clientini hex isimli bir programla değiştirmelisin.Scriptleri eklersen üstünde yazan diğer shard isimlerini değiştirmek + varsa buglarinida fixlemelisin.Işin zor yolun açik olsun sana bu tür konularda daha hızlı yardım alabilmen için arama butonunu öneriyorum.Çünki daha evel sorulmuş soruların daha evel cevaplanmış cevaplarını görüceksin ve daha hızlı yardım almış olcaksın.
Bunun dişinda sana bir kaç kaynak site vererek yardimimi bitiriyorum.

uo.anet.net.tr/ultimadevelopers
www.sphereturk.com[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming

[Bu mesaj RRa tarafından 04 Mayıs 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...