megros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 arkdaslar magtheridon da olan turk akdaslarımız burdan birbirimizle iletisime gecelim.ik olarak ben buraya bırakıyorum. belki bir olusum icine gireriz bu realmde. lütfen herkez char isimlerini ve hangi tarafta oldugunu buraya bıraksın horde/ally kurjange-70lock horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kungen / Tauren Warrior / Horde Abi çok afedersiniz ama tutamadım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ahahahahah guzeldi begendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 başlığı var magtheridon un oraya pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,1688901,page=1 Bu linkten devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar