BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Durum şu ki; 1- bilgisayar açıldığında norton (2003 pro demo) otomatik olarak koruma uygulamıyor, kendim açmam gerekiyor 2-bilgisayar açıldıktan bi 10 dakika kadar sonra internet bağlantımı kesiyor; önce hiç bir sayfayı açmıyor sonra da icq ve msn i kapatıyor 3- bağlantım düdüklendikten kısa bir süre sonra "not enough quota hede hödö" uyarısı yapıyor ve masa üstünde alt+F4 yapınca sadece logg out ara menüsü çıkıyor sonuç olarakl restart atmam gerekiyor bu makinenin nesi var sapık mı bu alet? not: ben bu satırları yazdığım sırada yine bağlantı açamadı re-start attıkdan sonra mesajı atabiliyorum İMDAT ULAN İMDAAT! *!çıldırır!*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Format düşündün mi hiç?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 üşeniyorum... ya format kurması ayarları vermek uzun iş yaa...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Sürünmeye mahkumsun o halde :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 double worm yemişin gibi geldi sankicime..bilemicem.. P.S: double worm ne deme.. bilmiom.. yani 2 tane worm girmis gibi. bendede öle şeler oluodu. yaptım bişiler halloldu[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yaptıım bişiler.. aldım kazaadan norton pro 2004 full sürümü.. soracıma gittim adaware 6 indirdim.. en son updatelerini yapıp searchler yaptırdım. bişi kalmadı..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 norton cidden kötü bir antivirüs programı e-safe'i öneririm.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 evet bencede sil gitsin norton u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 a unutmuşum; 4- kazaa da bağlanmıyor bir türlü bankiim arada soruma iyi bir cevaop gelirse ne âlâ olmadı biçimlendirmekten başka çözümüm yok[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 e-safe kur dedik ya daha ne düdük makarnası[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: fedaykin, 04 Mayıs 2004 00:21 tarihinde demiş ki: e-safe kur dedik ya daha ne düdük makarnası ehehehahaeaeaehhea[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ehe, klübe hoşgeldin babacum... yüce rabbimden sana sabır diliyorum. yaramız büyük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: BabacumMostors, 03 Mayıs 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 2-bilgisayar açıldıktan bi 10 dakika kadar sonra internet bağlantımı kesiyor; önce hiç bir sayfayı açmıyor sonra da icq ve msn i kapatıyor ctrl alt del işlemler avserv.exe yi kapat[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bu arada e-safe cd'si bulmakta zorlanıyorum diyorsan bir akşam kap gel bilgisayarını, bizde önce bir firewall kurup engelliyelim o şeylerin çalışmasını sonra bende cdsi var onu kurup update edelim sorunun hallolur. En azından bende öyle halloldu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Zaten Virüs girdiğinde eğer direk nortona girerse yandınız,ki genelde herifler artık nortonu hedef seçiyo.Norton çalışmayınca,virüs ele geçiriyor bilgisayarı. Bende E-Trust Tavsiye ederim.Oda hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar