Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Şimdi ben kız arkadaşıma Ingoo IN-970 diye bir "nispeten markalı" Çin malı MP4 player aldım, yolda müzik yerine dizi olayına özenmişti benden :p Başlarda iyiydi de şimdilerde şöyle bi sorun var: Bende dizilerin bildiğimiz HDTV-LoL vs. sürümleri var. Oynatırken bir sorun yok. iPod Video Converter diye bir programla, altyazı gömerek, Low veya Medium MP4'e çevirip açtığımda sorun yok. Bu çevrilmiş halleri N95'e attığımda da sorun yok. Ama aynı MP4 dosyalarını bu playera attığımda ilginç bir şekilde bölümlerin yaklaşık %5-10'una "Unknown media format" diyor. Tekrar atıyorum, hafıza kartına atıyorum, tekrar encode ediyorum, yok hiçbir şekilde düzelmiyor. Çalışanlarla kıyaslıyorum, formatlar aynı, hem ses hem video bitrate'leri aynı, çıkamadım işin içinden. Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 formatı mp3 die deiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 MP3 ne alaka şimdi anlamadım da, sadece uzantı sorunu değil, demek istediğin oysa. Diğer aynı uzantıları açıyor, bazılarını açmaya çalılıp 3-4 saniye inceleyip sonra hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Firmware eskitince düzeldi neyse, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar