zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 chris paul'un kendi cevresinde tur atmasi ve shaq-lewis match up'i disinda eglenemedim desem yeridir. gerci shaq her aninda eglendirdi hele d12 daha top bacaklarinin arasindan gecer gecmez koptu, ben de burda koptum. bi de dont do it kobe ustune gelen ucluk de guzeldi. yanilmiyosam 2 alley-hoop oldu ki chris paul'den beklemiyodum hehe. kaan kural'in lebron'a vince carter demesi rezaletti. east bench arkasinda scottie pippen'i gordum mutlu oldum. fena mac degildi ama lebron'dan daha cok sey beklerdim.
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çok şey beklediğim bir maçtı hayallerim yıkıldı. shaq (L)
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ne bileyim arkadas.. carter, t-mac, kidd, carmello, k-mart, nash, iguodala, jefferson gibi adamlari sahada gormeyince icime sinmiyor boyle bir organizasyon.. shaq olmasa butun hafta sonuna yazik olacakti.
khala Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.nba.com/video/channels/allstar/2009/02/15/nba_20090215_shaq_intro.nba/index.html
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Maç doğu için space jam havasında geçti sanırım.Bir ara Granger Shaq'ı,Harris West'i tuttu Zen master insafa gelip Paul-Kobe-Roy'u aynı anda sahada tutarak takımı kısalttı biraz dengelensin oyun diye ama rezalet bir hezimetti.
Öne çıkan mesajlar