evans Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bugun itibariyle Gizli soru cevabımı almış bulunmaktayım.Süreç hakkında bilgi vermek isterim: -27 Ağustosta Gizli soru cevabını talep ettim -9 Ekimde WoWbillingsupport bana dönüşünü yaptı ve şu bilgileri istedi: Thank you for your email. If you wish us to provide you with the answer to > the secret question, please provide the following information for account > verification: > - Your account name > - Your full real name > - Your full address including postal or zip code > - Your full email address (currently registered on the account) > - The authentication key used to create the account > - The last 4 digits of the credit card used on the account plus the > expiration date OR the full gamecard code > > Should you be unable to provide this piece of information, we will have to > request: > > - A legible fax, scan or photo of a piece of government-issued photo > identification, such as a passport or driving license matching the first and > last name of the registered account owner > > Upon receipt of this information we will send the answer to your secret > question as soon as possible. > -10 Ekimde istediklerini yolladım. -12 Kasım da cevabımı yolladılar.. Dipnot:Allah cezanı versin bilzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Normalde bu kadar uzun sürenini görmedim.75 takas alım satım yaptım şimdiye kadar sorunlu acc lerde oldu ortalama 2hafta içerisinde geldi istediğim değişiklikler blizzden..şuanda mail değişikliği talebinde bulundum , hotmail yerine homail yazmışım :( 10gün falan oldu hala bekliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 benim gizli soru o kadar gizli ki ben bile bilmiyorum. bir gün işim düşecek diye çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sonuçta 27 Ağustosta istedin, 12 Kasımda gelmiş.. Başarılı.. Benim de kredi kartı ile ödeme mi kabul etmedi paralı migrate için, mail attım... allah sonumu hayretsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 huun said: benim gizli soru o kadar gizli ki ben bile bilmiyorum. bir gün işim düşecek diye çok korkuyorum. bu şüpheye 3 ay önce düşmüştüm bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 PvE serverdan PvP servera geçiş açıldı mı yoksa hala kapalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kapatacaklar gibi de durmuyor. Biraz saçma oldu yani tamam 1-2 ay izin verde sonra kapat, açık durması değişik bir durum. pve 1-80 kas mis rahat, huhu modda, sonra zıpla pvp ye tüm o world pvp anlarını ve sıkıntılarını yaşamadan. Bilemiyorum, Blizzard değişik fikirler içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dun benim de isim dustu bu gizli soruya. neyse ki zamaninda cevabi sallamayip dogru vermisim hallettim isimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kaç para peki PvE ==> PvP transferi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ayni 20 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 her mail adresine 5 6 kere atınca hemencecik mesaj yazıyorlardı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evans said: huun said: benim gizli soru o kadar gizli ki ben bile bilmiyorum. bir gün işim düşecek diye çok korkuyorum. bu şüpheye 3 ay önce düşmüştüm bende :) Abowww bunu gorunce oturup dusundum benimki neydi diye , Unutmuşum !!! Bir iki secenek denedim olmadı ! Allah sonumuzu hayır etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar