Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 kasım yeni peç

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Bir sonraki büyük yama ile directx 10 geliyormuş kesin. Directx 10 için niye bu kadar kıçlarını yırtıyorlar anlamiyorum. Ondan önce yapilmasi gereken çok şey var. Gri map,pvp sistemi stabil hale getirmek, yeni dungeonlar,t3-t4 vs... ne biliyim Lvl 80 olduktan sonra yapılacak şeyler koymaları lazım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o olmuyo grimap sorunu. eskiden oyunda belli bi sure kaldıgın zaman minimap dahil tum mapler gri oluyodu oyuna cıkıp girmezsende daha kotu oluyodu daha degisik grafik buglarıyla karsılasıyodun,oyun fazlasıyla ram kullanıyodu ve sonrada client crash geliyodu.
raid dungeonlarında, örnegin kylikki, vistrixde fln buyuk map gorunmuyodu ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
ymir pass'e gittim pc donuyor resmen.Birde niye lvl 55-65 quest yeri yapiyorlar anlayamadim. Asil quest kıtlığı cekilen yer 70-80 arasi. Resmen işkence lvl 77'yim sadece party questlerim var onyx gibi.. Başka hiç birşeyim yok Villa yapmaktan gına geldi.Battlescar'de lvl 80'ler dışında kimse kalmadı in cin top oynuyor. (düşük lvl varsada 2.3. karakterini kasan adamlar oluyor)
Migrate olsa aqui. edicem orda açmadığıma köpek gibi pişmanım şuan. Son umudum aralık ayında ki serverların birleşmesi. inş migrate te koyarlar.

ustam o levelden sonra 2 gunde villa yap direk 80 sin..
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
bu patch hakkaten bu kadar iyimi başlayimmi tekrar:D

ustam bende dun tekrardan 1 aylık uzatım bakalım dedim herkes iyi miyi deyince dayanamadım warhammer sokundan sonra dalım dedim ...on izlememi soyliyim 24 kişi dungeona daldık 1 gram lag olmadı bu benim icin cok sevindirici oldu ayrıca grafik olarak manyak olmuş dx10 la heralde devam edeceğim..en azından 1 aylık gir kendin dene derim...
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
ymir pass'e gittim pc donuyor resmen.Birde niye lvl 55-65 quest yeri yapiyorlar anlayamadim. Asil quest kıtlığı cekilen yer 70-80 arasi. Resmen işkence lvl 77'yim sadece party questlerim var onyx gibi.. Başka hiç birşeyim yok Villa yapmaktan gına geldi.Battlescar'de lvl 80'ler dışında kimse kalmadı in cin top oynuyor. (düşük lvl varsada 2.3. karakterini kasan adamlar oluyor)
Migrate olsa aqui. edicem orda açmadığıma köpek gibi pişmanım şuan. Son umudum aralık ayında ki serverların birleşmesi. inş migrate te koyarlar.

level 77 den sonra inanılmaz kıtlık var heleki. şimdi onyx e girdiğin grupta önemli. adamlar takılıyor kafalarına göre amaçsız yerlere gidiyorlar.

insanlar 80 olduğundan zaten sallamıyr onyx filan. ama neyseki guilde bi ton adam almışlar lamer mamer paso pve kasıyorlar ahaha.

birde server merge vardı ne oldu acep o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...