stinger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 direct x in son çıkanını yükle dx 10 yüklemene gerek yok.Onu yapınca patch açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Direct X sorunu yaşayanlar için geliyor... http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?p=1066698#post1066698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 eyvallah yaptım oldu :) bu arada nerf yediğinizi nasıl anladınız? oyuna girdiğinizde direk nerflümüydü yoksa sonradan mı oldu? çünkü ben az önce girdim ve nerf yememişim? sonradan mı düşücek acep_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 nolmuş oyuna ya. 2 tane kendi levelımdan humanoid öldüremiyorum oha artık. eskiden çok rahat keserken şimdi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hangi class'sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 assassin için yazdım yukardakileri. yazdıktan sonra hırs yapıp 3 tane aynı level aldım ama dsadas bu arada arkadaşla konuştum az önce. sanırsam item alanlar nerf yemiş sadece . yani ben yememişim. item almamıştım daha 80 olmadığımdam. acep neye göre nerflendi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu patch hakkaten bu kadar iyimi başlayimmi tekrar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 denemekte zarar yok herkez bi deniyo tekrar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bir sonraki büyük yama ile directx 10 geliyormuş kesin. Directx 10 için niye bu kadar kıçlarını yırtıyorlar anlamiyorum. Ondan önce yapilmasi gereken çok şey var. Gri map,pvp sistemi stabil hale getirmek, yeni dungeonlar,t3-t4 vs... ne biliyim Lvl 80 olduktan sonra yapılacak şeyler koymaları lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 hala gri map? ondan sonra oyuna laf edince dayak yiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yok ya ne gri mapi :S yani 15-20 gun once bırakmıstım ve gri map olayı cok cok onceleri hallolmustu. yeni patchle beraber geldiyse bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 matiscore oyunu 3 ay önce falan bırakmış herhalde o dediklerinin hiçbiri yok şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya gri map mesela dungeon'a giriyorsun dungeon map'inin acılmaması yani acılıp sadece gri göstermesi değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yok o olmuyo grimap sorunu. eskiden oyunda belli bi sure kaldıgın zaman minimap dahil tum mapler gri oluyodu oyuna cıkıp girmezsende daha kotu oluyodu daha degisik grafik buglarıyla karsılasıyodun,oyun fazlasıyla ram kullanıyodu ve sonrada client crash geliyodu. raid dungeonlarında, örnegin kylikki, vistrixde fln buyuk map gorunmuyodu ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 iyide ben 3 ay beta 2 ay normal oyun süresince şu efsanevi gri map ile bir kere karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ben 2.ayında vistaya geçmiştim.o günden beri gri map göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 O olay işletim sistemi ile ilgili.Vista da hiç öyle bir sorun yok.Hala gri map sorunumu demek yerine hala xp mi demek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligömleði Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bende aoc ye geri döndüm.yeni patch sonrası kalabalıkda olmuş ortam ne güzel:)demekki özlemişim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Masticore said: ymir pass'e gittim pc donuyor resmen.Birde niye lvl 55-65 quest yeri yapiyorlar anlayamadim. Asil quest kıtlığı cekilen yer 70-80 arasi. Resmen işkence lvl 77'yim sadece party questlerim var onyx gibi.. Başka hiç birşeyim yok Villa yapmaktan gına geldi.Battlescar'de lvl 80'ler dışında kimse kalmadı in cin top oynuyor. (düşük lvl varsada 2.3. karakterini kasan adamlar oluyor) Migrate olsa aqui. edicem orda açmadığıma köpek gibi pişmanım şuan. Son umudum aralık ayında ki serverların birleşmesi. inş migrate te koyarlar. ustam o levelden sonra 2 gunde villa yap direk 80 sin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 GwindonSurion said: bu patch hakkaten bu kadar iyimi başlayimmi tekrar:D ustam bende dun tekrardan 1 aylık uzatım bakalım dedim herkes iyi miyi deyince dayanamadım warhammer sokundan sonra dalım dedim ...on izlememi soyliyim 24 kişi dungeona daldık 1 gram lag olmadı bu benim icin cok sevindirici oldu ayrıca grafik olarak manyak olmuş dx10 la heralde devam edeceğim..en azından 1 aylık gir kendin dene derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Masticore said: ymir pass'e gittim pc donuyor resmen.Birde niye lvl 55-65 quest yeri yapiyorlar anlayamadim. Asil quest kıtlığı cekilen yer 70-80 arasi. Resmen işkence lvl 77'yim sadece party questlerim var onyx gibi.. Başka hiç birşeyim yok Villa yapmaktan gına geldi.Battlescar'de lvl 80'ler dışında kimse kalmadı in cin top oynuyor. (düşük lvl varsada 2.3. karakterini kasan adamlar oluyor) Migrate olsa aqui. edicem orda açmadığıma köpek gibi pişmanım şuan. Son umudum aralık ayında ki serverların birleşmesi. inş migrate te koyarlar. level 77 den sonra inanılmaz kıtlık var heleki. şimdi onyx e girdiğin grupta önemli. adamlar takılıyor kafalarına göre amaçsız yerlere gidiyorlar. insanlar 80 olduğundan zaten sallamıyr onyx filan. ama neyseki guilde bi ton adam almışlar lamer mamer paso pve kasıyorlar ahaha. birde server merge vardı ne oldu acep o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 official forumlarda kimseyi üzmeden yapmak için çalışmalarımız sürüyor gibi bişey demişlerdi. sanırım guild kaleleri şehirleri ile ilgili sorunlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ee yani. o kadar yatırım yapılmış. onlarıda taşımaları lazım yani ne olursa olsun. çünkü battlescar la soulstorm birleşicek gibi bi şey duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar