Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 abicim adamlar naapmış bu kez? Gmailda chat var ya hani, hah işte onu öyle bi hale getirmişler ki, artık görüntülü chat bile yapılabiliyor. Plugin gerekiyo tabi bu olay için ve bu plugin de önemli tüm tarayıcılarda çalışıyomuş. (chrome, firefox, ie7 vs.) hadi bir-kii üüç : Google OHANNES!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 geç kaldılar bence biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 niye ki? başka yapan var mı bunu? işletim sistemi kısıtlaması falan yok bodos çalışıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 abi mailine bakarken niye görüntülü chat yapmaya kalkasın ki show off amaçlı bir özellik gibi duruyor..google talku hep destekledim ama bunca zaman görüntülü chat getirmedi msnden kurtarmadı bizi..şimdi de uzun süredir skype kullanıyorum kalite performans olarak gayet başarılı bu saatten sonra niye tekrar google talk'a yönlendirmeye uğraşayım milleti aynı özellikler başka yerde iyi performansta varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yani mail de görüntülü konuşma nedir? çok saçma bence. gmail e üye çekmek için yapılan bir olay bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kullananlar icin güzel bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 oha ne kadar yenilige kapali insanlarmissiniz =) yani eklentinin kalitesini elestirin, ozelliklerini elestirin de, bir yenilige "ne gerek var" demek ne oluyor? bence guzel bir ozellik. sonucta hicbir ekstra programa bagli olmadan platform bagimsiz bir sekilde (varsayim) tanidiklarimla goruntulu konusma yapabilicem. yok kameram oldugundan ya da kullandigimdan degil, rastgele bir yerde bilgisayarin basina oturunca "aa skype/msn/gtalk yukliyim dur" dememe gerek kalmayacak. negzel. benden on puan, siz ne derseniz diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mr_Hand said: abicim adamlar naapmış bu kez? Gmailda chat var ya hani, hah işte onu öyle bi hale getirmişler ki, artık görüntülü chat bile yapılabiliyor. Plugin gerekiyo tabi bu olay için ve bu plugin de önemli tüm tarayıcılarda çalışıyomuş. (chrome, firefox, ie7 vs.) hadi bir-kii üüç : Google OHANNES!!1 plugin yüklemekle program yüklemek arasında okadar da zaman farkı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ama her ortamda rahatça çalışması asıl olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 artık caşı kendimiz öpecez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 abi anlamadım.. her yerden ne demek? gittiğin her yerde bu plugin'i kurabileceğin gibi herhangi bir video chatting programını da kurabilirsin. on the fly bir şey değil sonuçta, browser'ı açtığın gibi webcam'i açamıyorsun.. öte yandan çok işlevsel bulmasam da hoş bir yenilik. sonuçta mail servisi için farklı bir bakış açısı.. ha çok kabul görür mü? insanların istediği bu mu? tartışılır. o yüzden OHANNES falan demiyorum. denemeye değer, efferin gugıl diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aslında msn messenger protokolüne bağlanabilirken videochat olsa ohannes olurdu doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 artık mail show için tıkla tarzı spamlar alabileceğim için mutluyum. teşekkürler google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Gtalk clienti de hala version 1.0.0.104 falan filan.. iphone da bile çıktı yeni client gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mum_Chamber said: oha ne kadar yenilige kapali insanlarmissiniz =) yani eklentinin kalitesini elestirin, ozelliklerini elestirin de, bir yenilige "ne gerek var" demek ne oluyor? hehe. zaten gerekli görüntülü konuşma programları mevcut. mail de mailliğini bilsin diye düşündüm ben. Hiç gerek yok. Cidden , ne gerek var? yani bi de chat koysalarmış tam olurmuş. msn den farkı kalmaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 chat var abi zaten maile entegre googletalkta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mail kutusuna entegre olması açısından bir yenilik (gtalk da öyle zira, hotmail içersinden msn açılmıyor, webmessenger da işkence gibi birşey) öte yandan msn skype yerine sadece gtalk kullanan insanlar için faydalı olabilir. eğer ki koydukları bu servis msn ve skypeden daha kaliteli olursa insanlar oraya doğru kayabilir yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 soyle ki, gtalkta boyle bir hizmet yok daha =) sadece gmailde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bende ayni fikirdeyim, gereksiz olmus önce gtalk'u gelistirsinler ona koysunlar sonra maile gecerler. daha mail icin beta diyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 o amatör ruhundan dolayı öyle paticiğin ana sayfasnın hep undercons olması gerektiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ADAMLAR =) =( =D YAPINCA YAN DONDUREN SISTEM KURMUS, DAHA NE ISTIYOSUNUZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 tam bunu acmaya girmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Lan bunu nasil elestirebilirsiniz be, mail ile entegre video chat, buldunuz da ariyosunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 kitana said: Mum_Chamber said: oha ne kadar yenilige kapali insanlarmissiniz =) yani eklentinin kalitesini elestirin, ozelliklerini elestirin de, bir yenilige "ne gerek var" demek ne oluyor? hehe. zaten gerekli görüntülü konuşma programları mevcut. mail de mailliğini bilsin diye düşündüm ben. Hiç gerek yok. Cidden , ne gerek var? yani bi de chat koysalarmış tam olurmuş. msn den farkı kalmaz o zaman.chat zaten var :) bu arada gmail kullanmayanin ciddi olarak aklina sasarim. tum maillerinizi gmail'e forwardlayin, ana mail adresinizi de (eger gmail degilse, okul maili falan) gmail'e account olarak ekleyin, tum gelen maillere onla cevap verin. 7gb+ alan, 20mb attach size ve chat de cabasi. ayrica attachmentlari google docs ile kolayca acmak da super bir olay. her seyi super lan google ne mukemmel birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar