ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bugün nod32 yükleyeyim dedim, sorunsuz hallettim her şeyini falan da; sorun çıktı şimdi. Diyelim ki bir warez sitesine vs. ye girmeye çalışıyorum, Nod32 hemen access denied veriyor; siteye giremiyorum. İyi güzel, exclusions'a ana sayfanın adresini veriyorum ama bu sefer de site içinde başka herhangi bir sayfaya geçtiğimde hata veriyor. Ömrüm de bu sitelerde geçtiği için, nod32'nin web protection ını disable etmeden bir çözüm bulmam gerekiyor. Ya da disable etsem bir şey olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ne bulaşıyosa warez sitelerinden bulaşıyo,aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 nod32'nin o erişimi bloklayan modülünü kapatabiliyosun istersen. yine de sana bişey yüklemeye çalışırsa site, nod32 araya girip müdahale ediyo. yani korumasız kalmıyosun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar