Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu hl2 dm'yi yeni kurdumda, giriyorum sunucuya, hareket eden her obje kare kare hareket ediyor. yani bu frame skiple ilgili bişey değil çünkü yeni sistem topladım ve detaylar full açık hiçbir fps düşüşü yok. ancak oyunda, oyuncular, yerden alınan objeler vs. kısacası hareket eden herşeyin hareketi, çeyrek saniye ya da yarım saniyelik aralıklarla oluyor. silah sesleri falanda öyle mesela. bunun sebebini bilen var mı? acaba silip baştan mı yüklemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 loss/choke delay/latency dendir cl_uptaderate 101 cl_cmdrate 101 rate 35000 yaz birazcık daha lag olur ama veri yollama alma hedesini hızlandırır orjinal olarak uptade ve cmdrate lerin 30 dur 30 ken pingin 100 ise 101 de 150 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 pingim 70-100 arası oluyor genelde hiç bölesini görmedim 200 pingle çatır çatır battlefield 2 oynuyorum team fortress 2'yi 150 pinglerde oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 denedinmi komutları ? şimdi bende oynadım DM sorun yaşamadım bırak dm yi garrysmod war orda ağlanılcak durum war :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 açıkçası dediklerini yapmadan bugün tekrar girdim ve düzgün bişekilde oynadım. garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar