Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bu işlem geri döndürülebilen bir işlemdir diyor ama nasıl geri döndürüldüğünden hiç bahsetmiyor windows. az önce geri yükledim cart diye 6.5 gb lık dosyamı sildi windows. şimdi geri almak istiyorum bu işlemi yolunu yordamını bilen bi el atsın ağlamak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 direk dosya ya da klasör silmiyor. ancak kurulu program falan varsa onu kaldırıyor. yine de yok ben geri istiyom sistemimi diyosan, system restore'u tekrar aç, son yükleme işlemini geri al de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öyle bi seçenek yok ki? ayrıca .iso dosyasını cart diye sildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 cabuk ctrl+Z yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 alala, ben de var ama öle bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yok ne alakaysa bende sadece üstteki iki seçenek duruyor. ağlamaya başlıyorum şu saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Silinen dosyaları geri alabilen bi program vardı adını hatırlayamıyorum mutlaka bilen birisi vardır. Ama okadar büyük dosyayı geri alabilir mi oda şüpheli tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 easy recovery falan var ama o bulamıyo. çünkü şu windows aptalının yaptığı şey, dosya silmek değil partition dan diğerine attığım için geri almaya çalışırken yerini bulamayıp uçuruyor. sanki öyle bi dosya hiç varolmamışcasına davranıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar