delihan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 en seviyeli tartışmaların geçdigi paticikdeki bölümün konu dışı olması bana biraz garip geldi. bu tesbitte 3. kadeh rakının etkisi olabilir ama gerçekden garip bi durum . gereksiz bi msj ama sizle paylaşmadan duramadım . paticiği seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 şişede durduğu gibi durmuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sanada ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 garip ama gerçekden :) mesela Atatürk ile ilgili birsürü konuı war bu bölümde, ekonomik kriz olsun falandır filandır burda ciddi ciddi tartısılıyor ama konu dışı konumuz neyki bizim şuur şuur buysa alim biraz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Şuursuz Evet şuursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 AthleT said: Şuursuz Evet şuursuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 atatürk out Atatürk in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar