nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 cerebralis said: nutella yerim said: bayrama geliyom,benim icin özel bulusma düzenleyin,şeref konugu olayim valla ben de geliom bayramda bunlar simdi bulusup duruyo,biz geliriz bulusmazlar,olay cıkartırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 GEnçler bundan sonra gelirim buluşmalara haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ramses sen gelmeden namını duyduk zaten hacım! kralsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Herhalde başka buluşma olmaz artık bayramdan sonra bi buluşalım öpüşelim koklaşalım.Ne namı ne duydunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sen ne gidiyonmu bayramda yada bayram öncesi yaparız yaw 525 bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 siz merak etmeyin ben dom'u kapar gelirim^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bayramda oluyosa olur olmuyosa her türlü suikast gerçekleştirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bayramda olmalı. yoksa gelemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bayramın ilk günlerinde olursa gelebilirim diğer günler düşük ihtimal.bayramdan önce yapalım dersenizde olur 1-13 aralık arası izmirde olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi ben perşembe akşamı gidiyorum.bayramda memleketteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bayramdan sonra 5 patiye A.R.O.G. filmi ısmarlayabilirim. çarşamba veya perşembe günü. yer EGS park. Saat 13.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sinemayı mı kapatcan:) llamayla ben geliris.. (llamanın haberi yok henüz ama:D) ya da dur ya onu benim beyüm bilür:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Peh ben bu gece gidiom A.R.O.G'a yoksa bedava bileti kaçırmazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shao Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 biz 2 kişi gelebiliriz gün farketmez 05554083771 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 5 kişiden 1 kişilik yer kaldı. -llama -cerebralis -shao -shao nun arkadaşı not: sadece biletler benden cola vırt zırt ısmarlamam baştan sölim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shao Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hangi gün gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu egs park bornovadakimi hem hangi gün hangi saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 son kişiye beni seç beni bende gelicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar