urmesque Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 telefon faturam az gelmiş. hatta neredeyse hiç gelmemiş. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bence arıyacak kimsen yok intiharın eşiğindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oh noes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 abi telefon bölümüne de actım ama oraya pek bakan yok araya kaynamak istiyorum cevap lazım bana. telfonum gprse giriyo kafasına göre sabahtan beri kontorumu emdi hain. nasıl kapatıcam girişi. istemiyorum gprs falan hiç girmesin telefon yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 belki numarasını görünce kapatıp onlar arıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 SoulCube said: abi telefon bölümüne de actım ama oraya pek bakan yok araya kaynamak istiyorum cevap lazım bana. telfonum gprse giriyo kafasına göre sabahtan beri kontorumu emdi hain. nasıl kapatıcam girişi. istemiyorum gprs falan hiç girmesin telefon yeterki. abi şebekeyi arayıp konuştunmu,turkcell vodafone yada avea yı ara anlat böyle böyle diye,sonra bi ara telefoncuya gösterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 veriyim numaramı ara biraz beni arandıkça kazanırım belki faturalı kullanamıyoz biz iş güç yok zengin babamda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 2 ayda bir kontör alıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bizimde yok zengin babamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 benim teflona fatura gelmedi, bu ay menemen yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sabit ücreti yeter telefonun dfg. ayrıca karpuzseven stili başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar