Warmachine Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bence burda arkadaş haklı daha öncede defalarca dile getirildi free shardların hepsinde edit vardır olacaktır fakat ben amentes de bi edit charla girdim skillcap tam 7x ama item açısında bakarsanız oha falan olursunuz ama birçok olayada sahit oldum .xgo britain çekmeler filan cok oldu sahit oldum page attıgımda mesaj yok tabi ki item acısından manyak itemler strongbox u acmamla katanaların bana gülümsemesi bir oldu bir picnic sepetinin içinde 18 katana vanq zannettimki bu kadar var bir actım diğer kasayı 62 tane vanq katana .dupe 1000 yapmıslar direk yani sonucta buna ragmen oynuyor inanın bir shardı acan bir insan eğer schall ın dediği gibi edit yapmıycam gibi dürüst bir açıklama yapıp açarsa serverını gerçekten uzun ömürlü olur diyorum ve herkestende saygı görürler bkz. şekil - a nbl neyse fazla uzatmıyim teşekkürler herkese bu arada ayca internet cafenin yanına arkadaşım taşındı herkes amentes oynuyormush dogru ama edit olduklarını duymadım hic :p[signature][hline]mm/_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Adımız çıkmış 9 a inmez 8 e. Ama herkesin bu laflarını yakında yutkunurken bir kere daha düşünmelerini sağlayacağım.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Arion biraz zor.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ayça Cafe ankaranın en büyük cafelerindendir ve her hangi bir ön yargı burda çok yanlış bir davranışdır hepinizi kınıyorum.Her hangi bir olay olmuş olabilir fakat Eremias veya Amentes hakkinda cafede bulunan insanları göze alarak nasıl bir ön yargıda bulunulabilir ki ? İnsan mantıgına bakıldıgında 3 katlı dev bir cafede yaşanan her hangi bir olaydan acayip ilişkisiz insanları sorumlu tutmak en büyük yanlışdır....[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Aeron, 28 Nisan 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Gm Bile Kendileri Kastı Gözümüğn Önünde... Arkadaşlar bu nedir ya yuh ya HİÇBİR GM SKİLL KASMAZ HERŞEYİNE İDDİASINA GİRERİM EN MASUM GM BİLE .set .... 1000 YAPIOR ARTIK SAPITTINIZ ARAKDAŞIM SEN GALİBA YALANIN BU KADARI Başka bir şey demek istemiyorum[signature][hline]eğer bir gün Ölürsen ve Cehenneme gidersen, Seni dipsiz diye nitelendirilen bir kuyuya Atacaklar, Ve sen uzun bir süre havada aşağıya doğru Uçacaksın, Ve Dipsiz kuyunun bir sonu olduğunu , bir dibi Olduğunu öğrendiğinde, Herşey Bitecek.... Tuğrul GÜNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Başarılar Dilerim ..[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hadi kenzap bas git ya allah aşkına bana mı öğreteceksin ya birkere gm yada owner adamın kendine edit yapması hakkı zaten nedeni bütün gününü page bakarak playerlara oyunu öğreterek geçio hatta owner lar o serverı açmak için bir sürü derde giriyolar eeee sonuç bence edit yapmaları hakları ama buraya gelipte ben gm yim skill kastım demeyin ya nolur çok batıyo[signature][hline]eğer bir gün Ölürsen ve Cehenneme gidersen, Seni dipsiz diye nitelendirilen bir kuyuya Atacaklar, Ve sen uzun bir süre havada aşağıya doğru Uçacaksın, Ve Dipsiz kuyunun bir sonu olduğunu , bir dibi Olduğunu öğrendiğinde, Herşey Bitecek.... Tuğrul GÜNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Secret Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya su anda server kapalı ama bırde dun gırdım servera hec kımseler kalmamıs 190-200 kısıyı bulan serverda sadece 20-30 kısı mevcut neden acaba bı bıldırsenız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 işallah bişeyler Başarabiilirsiniz...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 diablotg arkadaşım bana kalırsa hiçbir shard ownerının kendini editlemeye hakkı yoktur olmaması da lazımdır madem zamanı page bakmakla geçiyor o zaman player charı olmayacak yok illa player char açacaksada kasacak yok öle millet kassın kassın gmler kendini editleyip ortalarda dolaşsın ben herzaman editsiz bir server hayal ettim ama nere gitsem bulamadım allah bize editsiz serverları kurulduğu günleri göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Edit olmasa bile bir yönetici ayni zamandada bir oyuncu olamaz. Biri ile dalaşır kin besler yönetici karakteri ile ne kadar iyi niyetlide olsa aklında yer almıştır o kişi bu dediğimi yaşamıycak kadar profesyönel yönetici bile olsa o server oyuncular oynasın diye açiliyor yöneticiler oynasın diye değil yöneticilerin canı yokmu tabiki oynıycak o zaman gitsin başka yerde oynasın bende cnm sıkılıyor bazen oynuyorum başka shardlarda ne diye kendi playerimi öldüreyimki başkalarınınkini öldürüyorum :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 rra sana katılmıyorum eğer bir yönetici player charıyla yetkili charının arasında bir sınır koyamıyorsa yöneticilikten vazgeçmeli player charıyla öldüğünde yetkili charıyla gelip haksız muamele etmeyecek olgun kişilikler bence yönetici olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Schall, 28 Nisan 2004 15:45 tarihinde demiş ki: Amentesin sponsoru Ayça İnternet Cafe değildir. Sadece Amentestekiler ordan oynuyolarlar bende 4mbit baglantısı olan bir cafeden cıkmak istemezdim. Amentesle hiçbir ilişkimiz yoktur. Simdiden ne diyeceklerini biliorum ya abi isim vardi kasamadim bana su skilli bi ver ya..Ben ayca cafede gordum bu olayi.[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Benim Charlar Silinmis Account alimi yok varmi boyle birsey :)[signature][hline]Hic Ugrasma Cozemicen :) Hele Bunu Hic Cozemicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Valla bence yönetici yöneticik oyuncuda oyunculuk yapmalidir.Ikisinin bir araya girmesini din ve devlet işlerinin iç içe olmasi gibi görüyorum.Ultimada Laiklik gm lerin player chari olamasidir.Bence tabi..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 reklam ?[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 rra bu cevabınada katılmıyorum bence yetkililerinde player charı olabilir ama dediğim gibi yetkili charı ve player charı arasında sınır koymayı bilmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 editci gençlik nolcak... Hiçbir staff üyesinin player charı olmaması lazım en ufak birşeyde kıl kapabiliyor insan...[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ButterflyBishop Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hayırlı olsun arkadaşım heleki charları silmeden millete işgence yapmadan geri döndü iseniz helal olsun amentesdede oynuyorum birkaç eksiği var tabiki buglar speed inj v.s. lakin severek oynuyorum yapanlar utansın ben zevk yapmaya giriyorum oyuna hile hurdaya deyil okadar insanın emeklerine saygısızlık yapılmasında ne yapılırsa yapılsın (fikrim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Gigabyte, 01 Mayıs 2004 15:36 tarihinde demiş ki: editci gençlik nolcak... Hiçbir staff üyesinin player charı olmaması lazım en ufak birşeyde kıl kapabiliyor insan... Eh laf anlatmak zor..[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: NuLL, 01 Mayıs 2004 12:30 tarihinde demiş ki: reklam ? baska ne ıcın acılabilir ki thread ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Schall Sana sunu soylemek istiyorum eğer excalibur edit yüzünden kapandı tamam.ama sen edit yapmadın mı? ve acılan yeni server da o editler dewam edecek bütün silver ailesi ...[signature][hline]Genç Fenerbahçeliler. Sarı Kanarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: Gigabyte, 01 Mayıs 2004 15:36 tarihinde demiş ki: editci gençlik nolcak... Hiçbir staff üyesinin player charı olmaması lazım en ufak birşeyde kıl kapabiliyor insan... türk serverlarda ki yönetim bozuklugu ve hile yapma hevesi yüzünden bu mantalite dogdu ve en tiksindigim şeylerden biriside budur ha yabancı serverlarda olmuyor mu ? elbet oluyordur ama en azından bizdeki gibi bütün serverlarda bu mantıkla oyuna bakan playerlar orada heryere yayılmış durumda degil bu yuzden 3 sene yabancı bir shardda oynadım ve çokda memnundum gmside ownerida skil kasıyordu hatta owneri ile birlikte kastık kimse gelipde adama karışmıyor sistem süper işliyor 2.5 hafta taming kastı o, bende archery magery fln kasmıştım ve ben npcleri öldürüyordum oda hayvanları tame ediyordu bu sekilde uraştık bütün gmlerinde player charı var hepside forumda olsun irc de olsun aradıgı item varrsa durmadan soruyor birbirlerine satıyor , set lzm sa giriyor charı ile yapıyor satıyor... en ufak bi sekilde hiçbir playerın gmnin charı var edit yapıyordur diye şikayet ettiginide 3 sene geçmesine ragmen görmedim ama alışmış bizim oyuncularımız bu olaya bizim uo serverı yöneticileri alışmış fazla uğraşmadan bişiler elde etmeye haliyle önüne geçmemiizn çok ama çok zor oldugu bir düşünce bu işe diğer yonden bakarsak gm okadar uğraşıyor didiniyor neden kendisine char yapmayacak ve neden oturup skill kassın editler oynar diyenlerde cıkar şimdi hadi biryere kadar normal yani rare itemleri vermedikçe ve skil cap stat cap i geçmedikçe char hazırlaması cok koymaz elaleme , ama pvp yapar adamın biri bunu keser adama gıcık olur gm charı ile girip bişiler yapar fln işte bunlar cok abes pekcok yerdede gördüm yapıldıgını ve tiksindigim şeyde budur. Türk UO serverları script miş baglantıymış nekadar imkan olursa olsun bir noktada tıkanıyor , bu olaya daha cok ozen gösterilmeli , yeter artık gına geldi editinden de adam kayırmasından da . Lütfen Yeni Server açanlar öncelikle bunların üzerinde durunda en azından uo playerları da şu mantaliteyi atsınlar üzerlerinden.[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P [Bu mesaj DynamicK tarafından 02 Mayıs 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Server kapalı siteye girilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Boyle Server Boyle Olur :) [signature][hline]Noir Uo Shard Staff www.noir.gen.tr [Bu mesaj Noir_Volrath tarafından 02 Mayıs 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar