Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eremias UO Shard...

Schall

Öne çıkan mesajlar

bence burda arkadaş haklı daha öncede defalarca dile getirildi free shardların hepsinde edit vardır olacaktır fakat ben amentes de bi edit charla girdim skillcap tam 7x ama item açısında bakarsanız oha falan olursunuz ama birçok olayada sahit oldum .xgo britain çekmeler filan cok oldu sahit oldum page attıgımda mesaj yok tabi ki item acısından manyak itemler strongbox u acmamla katanaların bana gülümsemesi bir oldu bir picnic sepetinin içinde 18 katana vanq zannettimki bu kadar var bir actım diğer kasayı 62 tane vanq katana .dupe 1000 yapmıslar direk yani sonucta buna ragmen oynuyor inanın bir shardı acan bir insan eğer schall ın dediği gibi edit yapmıycam gibi dürüst bir açıklama yapıp açarsa serverını gerçekten uzun ömürlü olur diyorum ve herkestende saygı görürler bkz. şekil - a nbl neyse fazla uzatmıyim teşekkürler herkese bu arada ayca internet cafenin yanına arkadaşım taşındı herkes amentes oynuyormush dogru ama edit olduklarını duymadım hic :p[signature][hline]mm/_
Sosyal ağlarda paylaş

Ayça Cafe ankaranın en büyük cafelerindendir ve her hangi bir ön yargı burda çok yanlış bir davranışdır hepinizi kınıyorum.Her hangi bir olay olmuş olabilir fakat Eremias veya Amentes hakkinda cafede bulunan insanları göze alarak nasıl bir ön yargıda bulunulabilir ki ? İnsan mantıgına bakıldıgında 3 katlı dev bir cafede yaşanan her hangi bir olaydan acayip ilişkisiz insanları sorumlu tutmak en büyük yanlışdır....[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aeron, 28 Nisan 2004 20:44 tarihinde demiş ki:
Gm Bile Kendileri Kastı Gözümüğn Önünde...

Arkadaşlar bu nedir ya yuh ya

HİÇBİR GM SKİLL KASMAZ HERŞEYİNE İDDİASINA GİRERİM EN MASUM GM BİLE .set .... 1000 YAPIOR ARTIK SAPITTINIZ ARAKDAŞIM SEN GALİBA YALANIN BU KADARI

Başka bir şey demek istemiyorum[signature][hline]eğer bir gün Ölürsen ve Cehenneme gidersen,
Seni dipsiz diye nitelendirilen bir kuyuya Atacaklar,
Ve sen uzun bir süre havada aşağıya doğru Uçacaksın,
Ve Dipsiz kuyunun bir sonu olduğunu , bir dibi Olduğunu öğrendiğinde,
Herşey Bitecek....

Tuğrul GÜNER
Sosyal ağlarda paylaş

hadi kenzap bas git ya allah aşkına bana mı öğreteceksin ya birkere gm yada owner adamın kendine edit yapması hakkı zaten nedeni bütün gününü page bakarak playerlara oyunu öğreterek geçio hatta owner lar o serverı açmak için bir sürü derde giriyolar eeee sonuç bence edit yapmaları hakları ama buraya gelipte ben gm yim skill kastım demeyin ya nolur çok batıyo[signature][hline]eğer bir gün Ölürsen ve Cehenneme gidersen,
Seni dipsiz diye nitelendirilen bir kuyuya Atacaklar,
Ve sen uzun bir süre havada aşağıya doğru Uçacaksın,
Ve Dipsiz kuyunun bir sonu olduğunu , bir dibi Olduğunu öğrendiğinde,
Herşey Bitecek....

Tuğrul GÜNER
Sosyal ağlarda paylaş

diablotg arkadaşım bana kalırsa hiçbir shard ownerının kendini editlemeye hakkı yoktur olmaması da lazımdır madem zamanı page bakmakla geçiyor o zaman player charı olmayacak yok illa player char açacaksada kasacak yok öle millet kassın kassın gmler kendini editleyip ortalarda dolaşsın ben herzaman editsiz bir server hayal ettim ama nere gitsem bulamadım allah bize editsiz serverları kurulduğu günleri göstersin
Sosyal ağlarda paylaş

Edit olmasa bile bir yönetici ayni zamandada bir oyuncu olamaz.
Biri ile dalaşır kin besler yönetici karakteri ile ne kadar iyi niyetlide olsa aklında yer almıştır o kişi bu dediğimi yaşamıycak kadar profesyönel yönetici bile olsa o server oyuncular oynasın diye açiliyor yöneticiler oynasın diye değil yöneticilerin canı yokmu tabiki oynıycak o zaman gitsin başka yerde oynasın bende cnm sıkılıyor bazen oynuyorum başka shardlarda ne diye kendi playerimi öldüreyimki başkalarınınkini öldürüyorum :)[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Schall, 28 Nisan 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
Amentesin sponsoru Ayça İnternet Cafe değildir. Sadece Amentestekiler ordan oynuyolarlar bende 4mbit baglantısı olan bir cafeden cıkmak istemezdim.

Amentesle hiçbir ilişkimiz yoktur.
Simdiden ne diyeceklerini biliorum ya abi isim vardi kasamadim bana su skilli bi ver ya..Ben ayca cafede gordum bu olayi.[signature][hline]For you...

Sosyal ağlarda paylaş

editci gençlik nolcak... Hiçbir staff üyesinin player charı olmaması lazım en ufak birşeyde kıl kapabiliyor insan...[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants
And the lead singer of my band, my salsa
Makes all the pretty girl's wanna dance
My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa...
My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa
Makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants
My salsa makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants, my salsa
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun arkadaşım heleki charları silmeden millete işgence yapmadan geri döndü iseniz helal olsun amentesdede oynuyorum birkaç eksiği var tabiki buglar speed inj v.s. lakin severek oynuyorum yapanlar utansın ben zevk yapmaya giriyorum oyuna hile hurdaya deyil okadar insanın emeklerine saygısızlık yapılmasında ne yapılırsa yapılsın (fikrim)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 01 Mayıs 2004 15:36 tarihinde demiş ki:
editci gençlik nolcak... Hiçbir staff üyesinin player charı olmaması lazım en ufak birşeyde kıl kapabiliyor insan...

Eh laf anlatmak zor..[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Gigabyte, 01 Mayıs 2004 15:36 tarihinde demiş ki:
editci gençlik nolcak... Hiçbir staff üyesinin player charı olmaması lazım en ufak birşeyde kıl kapabiliyor insan...

türk serverlarda ki yönetim bozuklugu ve hile yapma hevesi yüzünden bu mantalite dogdu ve en tiksindigim şeylerden biriside budur

ha yabancı serverlarda olmuyor mu ?

elbet oluyordur ama en azından bizdeki gibi bütün serverlarda bu mantıkla oyuna bakan playerlar orada heryere yayılmış durumda degil

bu yuzden 3 sene yabancı bir shardda oynadım ve çokda memnundum

gmside ownerida skil kasıyordu hatta owneri ile birlikte kastık
kimse gelipde adama karışmıyor
sistem süper işliyor
2.5 hafta taming kastı o, bende archery magery fln kasmıştım ve ben npcleri öldürüyordum oda hayvanları tame ediyordu bu sekilde uraştık
bütün gmlerinde player charı var hepside forumda olsun irc de olsun aradıgı item varrsa durmadan soruyor birbirlerine satıyor , set lzm sa giriyor charı ile yapıyor satıyor...

en ufak bi sekilde hiçbir playerın gmnin charı var edit yapıyordur diye şikayet ettiginide 3 sene geçmesine ragmen görmedim

ama alışmış bizim oyuncularımız bu olaya
bizim uo serverı yöneticileri alışmış fazla uğraşmadan bişiler elde etmeye
haliyle önüne geçmemiizn çok ama çok zor oldugu bir düşünce bu

işe diğer yonden bakarsak
gm okadar uğraşıyor didiniyor neden kendisine char yapmayacak
ve neden oturup skill kassın editler oynar diyenlerde cıkar

şimdi hadi biryere kadar normal yani rare itemleri vermedikçe ve skil cap stat cap i geçmedikçe char hazırlaması cok koymaz elaleme , ama pvp yapar adamın biri bunu keser adama gıcık olur gm charı ile girip bişiler yapar fln
işte bunlar cok abes
pekcok yerdede gördüm yapıldıgını ve tiksindigim şeyde budur.

Türk UO serverları script miş baglantıymış nekadar imkan olursa olsun bir noktada tıkanıyor , bu olaya daha cok ozen gösterilmeli , yeter artık gına geldi editinden de adam kayırmasından da . Lütfen Yeni Server açanlar öncelikle bunların üzerinde durunda en azından uo playerları da şu mantaliteyi atsınlar üzerlerinden.[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine
GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P

[Bu mesaj DynamicK tarafından 02 Mayıs 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...