Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 TTnet muzikten bi suru sarkı indirmiştim lisanslı olarak ama şu an hiçbirini çalamıyorum ve PCye format falan atmadım delircem. Ne yapmak lazım bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lisansı kıran bişeyler vardır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Lisansı kırmaktan ziyade neden çalamıyorum onu anlamadım yani aynı pc aynı şarkı ama olmuyor. Neyse bir şekilde halledicem gelen ÖM yardımlarıyla artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yaw ne kafa yoruyosun ki anlamsız lisans saçmalığı yüzünden olmuyo işte :D kır kullan. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lisans kırmayla ilgisi olduğunu sanmıyorum, ttnetten indirdiği şarkıları açamayıp vazgeçen bir arkadaşım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tunebite programını denememiştim basit bi google araması ile şeettim sadece. download.com'da vardır kesin. o olmazsa softpedia.com o da olmazsa brothersoft.com'dan bulabilirsin sanırım tunebite'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 her ay en az 1 kere ttnet müziğe girmek zorundasın,şöle yapabilirsin gir ve bir şarkı daha indir ilk onu çal sonra diğerleri de çalmaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öeh, o ne ya. ne uğraşacam ki ya. parayla rezil olmak resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lisansi yenilemek gerekiyo olabilir, ruckusta oyle bi hiyarlik var cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Neyse halloldu sorun :) Halihazırdaki size lisanslı sarkılarınızı DRMsiz yedekleyen bir program tunebite. Yani illegal birşey yapmıyor. Eğer mediaplayerınız açabiliyorsa DRMli şarkıları tunebite ile yedeğini :) alabiliyorsunuz DRMsiz olarak. Ama DRMli bir şarkıyı açamıyorsanız muzik playerlarınız ile o zaman işin içine baya bir kurcalama giriyor DRMyi kaldırmak için ki o işe bulaşmadım çünkü hem karısık hem de mazallah illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar