Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 TTnet muzikten bi suru sarkı indirmiştim lisanslı olarak ama şu an hiçbirini çalamıyorum ve PCye format falan atmadım delircem. Ne yapmak lazım bilgisi olan var mı?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lisansı kıran bişeyler vardır heralde?
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Lisansı kırmaktan ziyade neden çalamıyorum onu anlamadım yani aynı pc aynı şarkı ama olmuyor. Neyse bir şekilde halledicem gelen ÖM yardımlarıyla artık :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yaw ne kafa yoruyosun ki anlamsız lisans saçmalığı yüzünden olmuyo işte :D kır kullan. ehehe
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lisans kırmayla ilgisi olduğunu sanmıyorum, ttnetten indirdiği şarkıları açamayıp vazgeçen bir arkadaşım var :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tunebite programını denememiştim basit bi google araması ile şeettim sadece. download.com'da vardır kesin. o olmazsa softpedia.com o da olmazsa brothersoft.com'dan bulabilirsin sanırım tunebite'ı.
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 her ay en az 1 kere ttnet müziğe girmek zorundasın,şöle yapabilirsin gir ve bir şarkı daha indir ilk onu çal sonra diğerleri de çalmaya başlar
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öeh, o ne ya. ne uğraşacam ki ya. parayla rezil olmak resmen :/
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lisansi yenilemek gerekiyo olabilir, ruckusta oyle bi hiyarlik var cunku.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Neyse halloldu sorun :) Halihazırdaki size lisanslı sarkılarınızı DRMsiz yedekleyen bir program tunebite. Yani illegal birşey yapmıyor. Eğer mediaplayerınız açabiliyorsa DRMli şarkıları tunebite ile yedeğini :) alabiliyorsunuz DRMsiz olarak. Ama DRMli bir şarkıyı açamıyorsanız muzik playerlarınız ile o zaman işin içine baya bir kurcalama giriyor DRMyi kaldırmak için ki o işe bulaşmadım çünkü hem karısık hem de mazallah illegal.
Öne çıkan mesajlar