nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 herkes bi yerde eski sevgili ama de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 olsun ne doğru söylemişsin allah belalarını versin YÜRÜ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 topunun... neyse yaa bi anda gaza gelmeyek düşündümde şimdi valla kimisi çok yardımcı oldu bee hatta daha iyi bi arkadaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ne zararı var lan eski işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 @ nutella sevgili yeterince eskimemiş galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben biseksüelim diye gezen kızların hepsini sol avucumda kavradığım kalın cam küllüğü birer kere kafalarına indirmek suretiyle darp etmek, oldukları yere yığmak istiyorum http://www.ecereklam.net/resimler/PT-1023.JPG http://www.intermutfak.com.tr/imagesk/web/urunb/SMOK_107_SMOK%20PAS1035..jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Niye, izlesene onları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yaşasın exler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 http://www.artuproar.com/uploads/skins/previews_m/xtc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Exim çok ex oldu benim milat oldu avey ahua! Nutellaya şefkat göstermek gerek bağrımıza basalım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ne exi ne sexi olan var onları düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 http://pictures_pine_fm.s3.amazonaws.com/2005.07.08.11.05.43.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 éSki kAşARdAn tOSt, éSki sEVgiLiDeN dOsT oLMaZzzZZzz !!1 eski sevgiliden kaşar olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hhahaa bende ikisindende mi tost olmuyo dicektim. editlemiş sdgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 karpuzseven said: http://www.artuproar.com/uploads/skins/previews_m/xtc.jpg ohaaa: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 alien, mitsubishi, orak çekiç, tweety off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aa burdan eski sevgiliye seslenebiliyozmu tamam ozaman lan sevipte kavuşamadığım kız ! hayatımı .ok ettin benim yaşadıklarımı sende yaşarsın inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bence vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 abi PEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 3günlük bi ex im hariç hepsiyle iyi bi şekilde ayrıldım, çok ii bi insanım evet. 3 günlük olan da epic fail dı :D eisenheim said: lan sevipte kavuşamadığım kız ! hayatımı .ok ettin benim yaşadıklarımı sende yaşarsın inşallah.. deme öyle ya, sonra o da yaşayınca vicdan azabı duyuyorsun, hem bigün daha guselini yaşayacağın birisi çıkıyor karşına :( evet romantik takılıyorum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kal Ort Por Despise giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mr_Hand said: @ nutella sevgili yeterince eskimemiş galiba? :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yörünge dışı olmamak için bişi yazmıyorum bu topice -ama yazdım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar