karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Dota oynamıyorum zaten 1 sene ara vermiştim sonra işte ne oynadıysam yazın patide o yani off :( bu apartın bağlantısıyla tavla oynanmaz ama çok fena dota oynamak yargılamak hüktmetmek istiyorum lvl 3 bitsin pt tamam olsun istiyorum şişelere dd doldurup tk yapmak istiyorum çok fena şeyler yapmak istiyorum ama yok işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dota bulamıyorsan pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tek oyna yapay zeka vs karpuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 botla oyna? cokotu deiller hatta iyi herolar gelirse (zeus skeleton king earthshaker) resmen aglatiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar