arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 id: RA3-killjoy pass: 123456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Evet rezil olduk. Tekrarına daha sağlam çalışmam lazım. Bu arada bu nickin sahibinin abisiyim yanlış anlaşılmasın o yenilmez dermişim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 guzel oynadik daha rus haric diyer camp bitirmesem bile c c 3 e gore oynadim ama pek tutmadi bu oyna bi iki iyi mod yapilsa tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yarın technical drawing ödewim var yeni juriden çıktım dün akşamda doluydum. perşembe Türkçe midterm ü var ama çarşamba akşamı için 2 kişi hazır burada şimdiden söliim. ayrıca şu anda girdik bi kaç el atacaz gelecek varsa gelebilir (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hmm id kabul etmiyor this network doesnt exist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 eder "RA3-killjoy" tam böel yazıcaksın biz oynuyoruz simdi 3 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ya killjoy'daki hamachi nikleri ve pati niklerini bağdaştırabilirmiyiz arkadaşlar? Benim hamachi'deki nik Nailer. Dün cengizhan-NEO-Senceru ile 2v2 attık baya bi.. hiç fena değildi.. Hepsini kazandık :D Yeni kan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 midterm'lerden pek oynayamadım ama şöyle bir baktımda ore toplama sistemi fln daha naval ağırlıklı olması biraz oldschool c&c oynanışı değiştirmiştir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ore toplama sistemi çok farklı.. sadece bir refinery yetiyor ore başına ve ayrıca ore'ların ömrü çok kısa malesef. Bu da sizi durmadan yeni ore bulmaya teşvik ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hangi versiyonla oynuyorsunuz? En son cikan 1.3 mu yoksa 1.0 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 biraz önce ilk defa oynadım. 1.0 kullanıyodum Nailer ile oynadık sorun olmadı heralde 1.0 kullanılıyo genelde de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben 1.0.3 yaptım görünüşe göre 1.0.0 larla da oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben orjinal aldım server'lardan bir bok oynuyamiyorum. Portunuz açık değil diyor güya ama açık bal gibi. Neyse zarzor girdim oyuna odalara giremiyorum bu sefer oda kurdugumda da kimse benim odama giremiyor. Quick match'a basiyorum hiç birşey bulamiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hamachi'den gel bizimle oyna :) multiplayer sistemleri bozuk adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hamachi ag kurucusu beni sanirim yanlislikla engelledi artik landa gozukmuyo kimse hamachide gozuktukleri halde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dun 103le giremedim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 buglar düzeliyosa herkes 103 yapsın o zaman, ayrıca cengizhan sen hamachi'de relayed olarak mavi gözüküyosun ama ne demek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mavi nedemek ogrendim baglanti kurulmasi imkagamsiz demekmis maviyi duzeltip yesil olsam bile yine lan kisimda gozukmuyor yani millet beni goruyo ama ben millleti goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ben 103 yapamıorm patch failed diyip kalıyor. şu an da +1 bekliorz 2vs2 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 v1.03 e geçelim herkes geçsin.. v1.04 çıkmış ama o kalsın daha şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Red Alert 3 - Extra Maps Premier Edition Maps (5 Maps) Pre-Order Maps (1 Map) Best Buy Pre-Order Bonus (1Map) Gamestop Pre-Order Bonus (1 Map) EA Store Pre-Order Bonus (1 Map) Warhammer: Online Pre-Order bonus map (1 Map http://rapidshare.com/files/160559629/redalert3emaps.rar bunları da kurarsanız çeşitlilik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 orjinal oyunu aldıktan sonra online oynamaya başladım paso 7 oyun oynadım 6 kere kazandım 1 kere yenildim.. yenildiğim oyunda da 2v2 yaparken oyunun başında takım arkadaşım oyundan çıkınca tek kaldım.. oyundan çıktık. En son oynadığım oyun.. klanlı bi gavura karşı.. izleyiniz: Replay Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu da çoook ağır ezildiğim başka bir video.. klanlı mlanlı adam baya iyi.. terror drone'ları nasıl kullandığına bakın. MCV'nin içine terror drone girdikten sonra tekrar kurulamadığını da öğrenmiş olduk.. ezildiğim replay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 izlenmiyo oyunda o reply i yukleyemiyo hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 büyük ihtimalle cracked olduğu için oyun.. bende de aynı hatayı veriyodu orjinalini yükleyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar