26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Evet arkadaşlar, acil olarak "Ultima Online - Age Of Shadows" download edebileceğim bir yer lazım. Bir çok yere baktım ama sağlam bir url bulamadım. Lütfen biri yardımcı olsun.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 emule?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dışardan alsan daha karlı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 emule dışında başka bir yer yok mu :) ben de arıyorum[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aradım demin emule'de var, ama yavaş bi bağlantıyla haftalar sürer en az.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Burda Olcaktı..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Öne çıkan mesajlar