26ee140 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Evet arkadaşlar, acil olarak "Ultima Online - Age Of Shadows" download edebileceğim bir yer lazım. Bir çok yere baktım ama sağlam bir url bulamadım. Lütfen biri yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 emule?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dışardan alsan daha karlı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 emule dışında başka bir yer yok mu :) ben de arıyorum[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aradım demin emule'de var, ama yavaş bi bağlantıyla haftalar sürer en az.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Burda Olcaktı..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar