Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 blizzard kimseyi memnun edemez bu konuda dun ben niye epic alamiyorum diye agliyan adam epic aldiktan bikacgun sonra bu adam benle ayni epigi neden aliyro diye agliyor ama soyle birsey var TBC oncesi 40 kisilik instance disinda epic mepic yoktu, vardida aylarca kasman lazimdi tek bir item icin TBC de bende denge cokda kotu degildi, heroiclerin cogu zordu ve ardarda 3 tane filan yapiyordun en fazla cunki yoruyordu TBC ilk ciktiginda asiri PvE asiri zordu sonrada torpulendi ama t5 kalitesinde beles PvP gear dengeyi mafetti WOTLK ise naxx da bile butun moblari toplayip aoe ile ilerliyebiliyorsun ki bu ASIRI sacma ve ASIRI kolay yahu dun omrunde naxx gormemis adamlarla temizledik catir catir UBRS daha zordu yani zamaninda o derece kolay warhammer cikicak diye poposu tutusan blizz eskiden kalma naxx + 2 cabucak yapilmis onyxia stili one shot raid ile cikardi oyunu bunun ustune tartismak bile gereksiz bence, TBC de bozulmsutu millet illidan yok diye ama TBC ile beraber bir 10 kisilik 2 25 lik one shot ve 2 buyuk 25 lik raid hazir gelmisti 10 kisilik versiyonlar var diye raid sayisini dusurmekde cok aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ek Paket = Your Freedom Oyunun Dengesi = Sockscap Your Freedom ile sunucuya bağlandık ama sockscap olmayınca bir halta yaramıyor your freedom un bir sunucuya bağlanması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 freecap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 naxx i karazhan ayarında bişey yapmaya çalışmışlar ama karazhan daha challenging di (türkçesi neyse işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 maxx entrance lvl kaç :D 80 demeyin ağlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 max levela ulasmadan raid yapıldıgı nerde gorulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oyunda çok şey değişti diye heycan yapmış olabilirim evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dworgian said: maxx entrance lvl kaç :D 80 demeyin ağlarım :D off low lvl 80 olamadın gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 daha 77 olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 çok zorlanmak isteyen dağa falan çıksın bence wotlk iyi oldu eğlendiriyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dworgian said: daha 77 olamadım :( bu arada efe clothları yolla yapmayı ögrenince sana beleş canta yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hozceri said: Dworgian said: daha 77 olamadım :( bu arada efe clothları yolla yapmayı ögrenince sana beleş canta yapayım tenk you :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar