cevap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Merhaba bana Sphere 0.55ir ye uyarlanmış Tinker Tailor Scribe Carpent Blacksmith menü leri lazım bazı yerlerde buldum ama olmadı yardımcı olursanız sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 www.paticik.com/scripts Neden araştırmadan lönk diye topic acıyorsunuz anlamıyorum ya.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Önce bu forumlarda sphere i nerden download edebilirim dedin millet firçaladi iyi siz rencide edin dedin.Şimdide sphere bakıyorum çekmişsin serverı bile açmişsin menüler kalmiş bi.Valla hangi güzel serverimizin fake nickli staffisin bilmiyorum ama bildiğim birşey o menüleri bulmak kolay ama hiç bir yerde görülmemiş dialoglar istiorsan bilen biri ile uraşman gerek mesela bizim serverdaki tüm dialoglar değişiktir ama sana vermem için bir sebep söyle.. Benim aklima gelmiyor. Bol fakeler.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 lol :) Kutlarım başarılı bi yazı olmuş :D[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 "1234561" tane topic vardır bu konu hakkında.[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta e-posta ve ICQ 162740813 [email protected] adresli e-mail ve MSN hacklenmiştir. Size gelecek olan mesajlar bana ait değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 farkındaysaniz bir soru sordum arkdaşlar Menü leri indirdim ama çalıştıramadım nasıl çalıştırıcagımı soruyorum Belki sizin kadar bilgili deilim bilmedigim şeyler cok sizden yardım istedim elimde script war ama nasıl aktif edicem menü leri bilmiyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Ula Sizden yardım istiyen kabahat ASi ÇocUk Rra Sakin Ol sinirlenme Sadece bilmediğim bir şeyi sordum bundan dogal bir sey sölermisin ne demek istedigini anlamadım ama iyi şeyler dedigini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Sağ üst köşede arama var.Oraya menu, craft menu, bs menu istediğin gibi arat.Sonra başla topicleri okumaya.[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta e-posta ve ICQ 162740813 [email protected] adresli e-mail ve MSN hacklenmiştir. Size gelecek olan mesajlar bana ait değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Eheuhe sinirlenmiş. :D[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Elimde menü var filan dememişsin menüleri ariyorum demişsin şimdi menü var scripti çaliştiramiyorum diyorsun hiçde duygu sömürüsü yapma. Soru, cevap, script, scripter gibi nicklere çok rastlamaya başladık fake açarkende soruları biran önce yanıtlansın istiyorlar en ufak birşeydede Karakedi ve diğer yöneticilerin hassaslığını bildiklerinden hemen başliyorlar yardım istedik hemen ne rencide ediyorsunuz filan diye ben yardım mardım etmiyorum ne gün erkek olursunuz ben şu shardın developeriyim bi b.ku beceremedim dersiniz yazınızı yazarsınız o zaman hakkaten bilipde yardım etmeyen adam değildir. Ama benim fakele makele işim olmaz bunlara böyle yardım ediorsun iki gün sonra esas ismiyle geliyor hadi be sen lamer ben kral diyor.Yok öyle dava benim işim olmaz.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 RRa Sen şu topic e cevap yazama Polimik yaratıyorsun duygu sömürüsü de yapmıyorum senden sadece 5u5 manı istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 kısaca lamer demek istiolar..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 tinker.scp mi kardeşim at onu script klasörüne bas r r ni olmadi eklenmedimi script yanliş geç yenisini çek. Bulamadinmi beğenmedinmi o zaman ben sana satayim dialog başina 5 dolar.Bu parayida alcak kişi ben değil Makeri Darkholy dir.Young ticket dan tutda ev menüsüne kadar her menüye istenilen resimde konur istenilen yazida yazilir parasi olan sipariş verebilir. Hadi size iyi günler..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Rra Ne demek istediğini anlamadım ama heralde senin canını yakmış birisi orda klawye erkeği olmak kolay yardım et dıyen olmadı sana yardım etmek istiyen kişilerede teşekür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Yaşın kemale erdi artik ve evet sana bazı gerçekleri söylemenin zamanında geldi.. Senin evet senin menülerin bir melekti..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 the Coder cok yardımcı oldu gerçekten inanırmısın kafamda hiç bir ? kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kardeş aynı sorun hakkında bende topic açmıştım 8-9 ay önce arama moturuna menu diye yaz ve arat benim adımın geçtiği topic de bunun cevabını vermişlerdi belki işine yarar kolay gelsin rra sende abartma olayı menuleri aktif edemeyen kişi hiçbirserverın developerı admini falan olamaz olsa olsa evindeki serverın ownerıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 *sabırsızlıkla baggio'yu bekler*[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Lame-busters! Dit dii nini niin diii niin![signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 İstediğin menuleri çalıştırabilmek için asagıdaki işlemleri yapman gerekir. 1) Menulerin açılmasını sağlayan itemleri bulup altlarına sunu ekle ; on=@dclick src.dialog d_.......// görünmesini istediğin menunun dialog adı. return 1 2) Dosyayı kaydet. 3) Serveri kapat/ac Menulerin acılmasını sağlayan itemler. 1) sphereitemb3.scp dosyasında i_scroll_blank 2) sphereitemb3.scp dosyasında i_sewing_kit 3) sphereitemb4.scp dosyasında i_nails 4) sphereitemb6.scp dosyasında i_tinker_tolls 5) sphereitemb3.scp dosyasında i_mortar_pestle 6) sphereitemb4.scp dosyasında i_hammer_smith 7) sphereitemb3.scp dosyasında i_dagger bunlarda itemler inşallah eksik item yazmamışımdır. işte bu itemlerin altına bu yazılacak on=@dclick src.dialog d_.......// görünmesini istediğiniz menunun dialog adı. return 1[signature][hline]Kibir En Sevdigim Gunahtır. Mp3 ClanTurkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hala ayni kisler inatla devam ediyor.Ya yardim etmiyeceksen uyarida bulunma.Bulunacaksan guzel bir sekilde anlatarak bulun.Adam "bir kac tane buldum ama calistiramadim"demis.Demekki aramis demekki sizlerin devamli olarak Arama yap Arama yap secenegini kullanmis.E daha ne?yardim eden ediyor iste.Bak mesala benim ustumdeki post bir yardim postudur.Demekki adam yardim etmek istemis.Siz istemiyorsaniz niye her topige girip shardinizin reklamini yapiyosunuz??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar