Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Script

cevap

Öne çıkan mesajlar

Önce bu forumlarda sphere i nerden download edebilirim dedin millet firçaladi iyi siz rencide edin dedin.Şimdide sphere bakıyorum çekmişsin serverı bile açmişsin menüler kalmiş bi.Valla hangi güzel serverimizin fake nickli staffisin bilmiyorum ama bildiğim birşey o menüleri bulmak kolay ama hiç bir yerde görülmemiş dialoglar istiorsan bilen biri ile uraşman gerek mesela bizim serverdaki tüm dialoglar değişiktir ama sana vermem için bir sebep söyle.. Benim aklima gelmiyor.
Bol fakeler.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

farkındaysaniz bir soru sordum arkdaşlar Menü leri indirdim ama çalıştıramadım nasıl çalıştırıcagımı soruyorum
Belki sizin kadar bilgili deilim bilmedigim şeyler cok sizden yardım istedim elimde script war ama nasıl aktif edicem menü leri bilmiyorum !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ üst köşede arama var.Oraya menu, craft menu, bs menu istediğin gibi arat.Sonra başla topicleri okumaya.[signature][hline]Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta
e-posta ve ICQ 162740813
[email protected] adresli e-mail ve MSN hacklenmiştir. Size gelecek olan mesajlar bana ait değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde menü var filan dememişsin menüleri ariyorum demişsin şimdi menü var scripti çaliştiramiyorum diyorsun hiçde duygu sömürüsü yapma. Soru, cevap, script, scripter gibi nicklere çok rastlamaya başladık fake açarkende soruları biran önce yanıtlansın istiyorlar en ufak birşeydede Karakedi ve diğer yöneticilerin hassaslığını bildiklerinden hemen başliyorlar yardım istedik hemen ne rencide ediyorsunuz filan diye ben yardım mardım etmiyorum ne gün erkek olursunuz ben şu shardın developeriyim bi b.ku beceremedim dersiniz yazınızı yazarsınız o zaman hakkaten bilipde yardım etmeyen adam değildir.
Ama benim fakele makele işim olmaz bunlara böyle yardım ediorsun iki gün sonra esas ismiyle geliyor hadi be sen lamer ben kral diyor.Yok öyle dava benim işim olmaz.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

tinker.scp mi kardeşim at onu script klasörüne bas r r ni olmadi eklenmedimi script yanliş geç yenisini çek.
Bulamadinmi beğenmedinmi o zaman ben sana satayim dialog başina 5 dolar.Bu parayida alcak kişi ben değil Makeri Darkholy dir.Young ticket dan tutda ev menüsüne kadar her menüye istenilen resimde konur istenilen yazida yazilir parasi olan sipariş verebilir.
Hadi size iyi günler..[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş aynı sorun hakkında bende topic açmıştım 8-9 ay önce arama moturuna menu diye yaz ve arat benim adımın geçtiği topic de bunun cevabını vermişlerdi belki işine yarar kolay gelsin rra sende abartma olayı menuleri aktif edemeyen kişi hiçbirserverın developerı admini falan olamaz olsa olsa evindeki serverın ownerıdır
Sosyal ağlarda paylaş

*sabırsızlıkla baggio'yu bekler*[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants
And the lead singer of my band, my salsa
Makes all the pretty girl's wanna dance
My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa...
My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa
Makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants
My salsa makes all the pretty girls wanna dance
And take off their underpants, my salsa
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin menuleri çalıştırabilmek için asagıdaki işlemleri yapman gerekir.

1) Menulerin açılmasını sağlayan itemleri bulup altlarına sunu ekle ;

on=@dclick
src.dialog d_.......// görünmesini istediğin menunun dialog adı.
return 1

2) Dosyayı kaydet.
3) Serveri kapat/ac

Menulerin acılmasını sağlayan itemler.

1) sphereitemb3.scp dosyasında i_scroll_blank
2) sphereitemb3.scp dosyasında i_sewing_kit
3) sphereitemb4.scp dosyasında i_nails
4) sphereitemb6.scp dosyasında i_tinker_tolls
5) sphereitemb3.scp dosyasında i_mortar_pestle
6) sphereitemb4.scp dosyasında i_hammer_smith
7) sphereitemb3.scp dosyasında i_dagger

bunlarda itemler inşallah eksik item yazmamışımdır.

işte bu itemlerin altına bu yazılacak

on=@dclick
src.dialog d_.......// görünmesini istediğiniz menunun dialog adı.
return 1[signature][hline]Kibir En Sevdigim Gunahtır.
Mp3
ClanTurkey
Sosyal ağlarda paylaş

Hala ayni kisler inatla devam ediyor.Ya yardim etmiyeceksen uyarida bulunma.Bulunacaksan guzel bir sekilde anlatarak bulun.Adam "bir kac tane buldum ama calistiramadim"demis.Demekki aramis demekki sizlerin devamli olarak Arama yap Arama yap secenegini kullanmis.E daha ne?yardim eden ediyor iste.Bak mesala benim ustumdeki post bir yardim postudur.Demekki adam yardim etmek istemis.Siz istemiyorsaniz niye her topige girip shardinizin reklamini yapiyosunuz???????
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...