reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Jahrein said: Bitirdim hızla geçilmesi gereken bölümler çok kolaydı ama o ince ayar hareket etmelerde zorlandım biraz... toplam 15 dakkamı almadı. Speed run'ı tek bi yerde açtım, oyunda imkansız dediğim tek yerdi... meğer zannettiğim gibi deilmiş oraya gelen herkes anlar heralde demek istediimi ;) buyrun bu da revenge: baba onu bunu birakta, nasi bi browser duzenlemesidir bu, designer falanmisin :D atsana baba senin su browser in bi kopyasini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 speedrunı izledim oynamış kadar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 kafamın tüyü tavana değince öldüm. ne biçim oyun bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 o ne pasaklı ne tıklım tıkış bi browsermış.. crow gibi geri dönsün.. bize ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 elesso said: speedrunı izledim oynamış kadar oldum Aynen, hem sinirlerim bozulmamış oldu ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar