Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Dikilmiş karşısına Havva'nın, Bütün çıplaklığıyla Adem. İnan demiş, inan ki bana Kurtaracağım seni buradan. Cennete götüreceğim. Biliyorsun, seni de beni de İsteyecek bir gün kara toprak. Ben buğdaya karışacağım, Seniyse fidanlar saracak. Ruhum kıracak zincirlerini, Kubbe bizi ötesine çağıracak. Orada sarılacağım sana, Hiçbir Adem'in sarılmadığı gibi, Hiçbir alemin görmediği gibi. Sarılacağım. Orada, o zaman, bileceksin Sen, Ayıbıyla, günahıyla Benimsin, mabedimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benim tarzım bi icerik olmasa da cok hos yazmıssın bence. bazı kelimeleri tekrarlaman falan guclu yapmıs siirini, melodik yapmıs. yuksek sesle okuma istegi uyandırdı bende. uzunlugu fln da tam yerinde olmus. ellerinden operm=) tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 vaayyy güzel olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 gercekten okumaya deger. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ben de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Şiir gibi şiir olmuş. Eline,zihnine, duyguna(!) :) sağlık. edit: Diğer şiirlerine de baktım biraz, çoğu güzel. Tebrikler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar