Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ne saçma sapan bir program arkadaş. 5 random elemanı seçiyorlar ve sıra sıra birbirlerine yemeğe gidip puan veriyorlar ve en çok puanı toplayan para ödülü kazanıyor. tabi puanlamayı yarışmacılar yapınca abuk görüntüler çıkıyor ortaya. kimse kimsenin yemeğini beğenmiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kafaları güzelmiş yapımcıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben çok seviyorum şuanda izliyorum bıyıklı amcaya hasta kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 geçen bi figen vardı izlediğim fsd. herkesin yemeğine laf attı damak lezzetime uymuyor, türk mutfagı istiyoruz diye. kendisi tavuklu pilav, pastırmalı kuru fasülye yaptı. fsdsadafdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yataktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 he yaa çok komikti o yaa bide pastırmalı idi o kurufasulye kadın bi garipti zati kimse yiyemedi yemeğini rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yıllardır tv programı izlemeyen biri olarak kahkaha atarak ve severek izliyorum. Bıyıklı hiperaktif herife büyük bir HAHAHAHAHHAH gönderiyorum. arz ediyorum, saygılarımla. edit: Her hafta arızanın birini seçenleri kutluyorum asdşlfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 insanlık dramı resmen! marketten hazır yemek alıp misafirlerinin gözünün içine bakarak yalan söyleyen mi istersin, hakeden birinci olmasın diye 1 puan veren mi, eline mutfak bıçağı almadığı halde yarışmaya katılan mı... hepsinden var. mizantropi yaratıyor bünyede. hamileler ve kalbi olanlar izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 puanlama sistemi hakkaten abes. bi de ben böyle maharetli tipler katılır sanıyodum, zerre yemekten anlamayan tipler katılıyor :P geçen sefer 22 yaşında bi kız vardı antrikotu balık sanmıştı. bi de bazıları çok pis be. adam yeri sildiği bezle masayı siliyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 he ya su ürünleri de hiç sevmem demişti. hatta kendi saçma sapan yemek yapmıştı. :d bu haftaki karadenizli amcam da yardırıyor helal olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ema yemekteyiz'e katılsana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yarışmacı kız: size saygısızlık yapmak istemem ama.... hasan abi(bıyıklı, at yele saçlı, hiperaktif): (bağırarak) yap. ben çok severim saygısızlığı. hatta hobimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Yemekler üzerinden duygularını falan tartışıyorlar, ben bi garip oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bana kalsa bu programı gece 12 ye koyarım sebep sucuk geçiyo içinde sonra noluyo cocuklar ozeniyor sonra noluyo bazılarnın bi tarafları şişiyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok bomba bi program bu ya özenle seçiyolar katılımcıları her hafta mutlaka kıl birisi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 of ne saçma sapan bir programdır ya her gün izliyorum hele puanlama sistemi yok mu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Başlıyooo Hasan abiye dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Plastik sandalye olmaz böyle böyle hanfendilerin yanında kullanılmaz. Arz ederim. sdfsdgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 o biyikli tipi direk kovardim evden ya. misafirlige geldigin evde kasik silmek nasi bi hayvanliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 adamın gözlüklere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 faffori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 güzelmiş bu program ya izlemesi zevkli :D gözüm de doyuyo ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Geçen adamın teki tatlı diye omletin üstüne pekmez döküp verdi, kimse yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 puhaha öyle tatlı mı olur lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar