pipican Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hazır world bulamıyorum sitelerden girdim birsuru server dunyası var kopyalıyınca bu sefer sphere acılmıo bulursanız gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 işte sana hazır world büssürü[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 silah scripti nerden bulcam onunda sitesi var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 o sitedeki worldler 51a fln için bana 55i gerek ama ginede saol yazmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bide başlangıç itemlerini nerden ayarlıcam bide power hour[ph] yibunları da sölerseniz başka sorum olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 world var en üstün bi altında yazıyo 0.55i World File diye ne silahı / silah scripti ?[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sphere_newb die bir script var onun içinde başlangıç itemleri yazıyo. ph dediğinde spheretables den ayarlanıyor. skillerin altında şöyle satırlar var ADV_RATE=50.0,150.0,950.0 rakamların değerlerini değiştirerek skill gain hızını ayarlıyorsun.[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 o worldu indirdim daha doğrusu indiremedim hata verdi bide diyelim indirdim onu direk scriptse kopyalıcam dimi ? silah scripti mesela life drain sword fln elemental swordlardan da olur öle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 world dosyasını spheresave içine atıcaksın aradığın özellili bi silah scp si varsa söyle yardımcı olayım / olalım ( pati dayanışması :=P )[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bunlara bi bak istersen umarım işini görür bunlar[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 worth sen shardi kur arkadaşa ver direk. Umarım sadece bir hobi olcaktır shard mard açmaya kalkmasında..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 adam gelmiş güzelce derdini anlatmış anladğımız adar bildiğimiz adar cevap verelim.bende burda yeniyim.daha önce takip ediyordum ama öle arada aklıma gelirse haberleri takip ediyordum.yardım edince bişey aybetmiceksem herzaman. elimde bi kaç tane hazır shard var istersen ullanım amacına göre değiştirirsin :) ( yani hertürlü RPa :D )[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Her türlü yardım edilir diorsun güzel ben kötü kalpliyim fake ve applara aramadan soranlara yardim etmiyorum :) Sen temiz kalpli bir yardimseversin. * kutlar *[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 napalım öğreniyorum insallah açıcam :P şaka şaka arklarla oynamak için açıyorum baydı öbür serverler edit bilene yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nbl scriptlerini yukledim milyonlarca hata error verio neden olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Worth, 02 Mayıs 2004 01:01 tarihinde demiş ki: world var en üstün bi altında yazıyo 0.55i World File diye iyi guzel de bu dosyayi indirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hazır world çok iyi değil.Çünkü ummadıgın yerlerden biseyler cıkabiliyor.Spawnlar vs vs. En saglami kendin hazirla.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 oda cok uzun suruyor ya bir kere deneyeyim gereksiz spawnlari axisle temizlerim ama indiremiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: pipican, 03 Mayıs 2004 19:07 tarihinde demiş ki: napalım öğreniyorum insallah açıcam :P şaka şaka ehueheuheuh :)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bi tane daha ben bi ara kullanıyodum biraz çok spawn var birazcık hata veriyor ama pvp server ları felan için güzel bir world.1 2 saatte güzelce temizlersin kullanabilirsin[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Worth özel mesajına bakarsan sevinirim :)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Vört,vörüld piliiiz bap :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 valla iyi hoş dedin şindi :) pen sana Koraxxxxx diyommu hiç :P[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 :-) Koraks :D Koraks bab renkli at pilizz,cipi piliz.. Allah mesaj geldi,acaip mesajların ortasındayım vört varya itiraflar entrikalar,teklifler falan :-) bayılıyorum bu mesajlara ya :) Ehem konuyu dağıttık biraz ama :) kusura kalmasın artık bacyo :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar