fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Herkese selam, Oyuna baslayali 3 hafta oldu, simdiye kadar lvl 20 Disc. of Khaine (server ismi hatirlamiyorum Zhubar olabilir :) ) , ve 17 Archmage actim (server Karak 8 Peak) 5-6 tane de ivir zivir lvl 10 civari karakter. Sormak istedigim ortalama bir karakter ne kadar surede level 40 oluyor (oyun saati üzerinden mesela, 200 saat - veya atiyorum gunde 3 saat oynarsan 3 hafta). Quest yaparak kasiyorum (arada senaryolar oluyor, takim (veya ben) ziyansa(m) 2-3k exp geliyor, ama 13k exp gordugum de oldu tier 2'de), ama quest yapmak sanki pek etkili bir yontem degilmis gibi geliyor, yuksek levellarda her quest %1.5 - 3 arasi exp verdigi icin. Senaryo agirlikli mi oynamak lazim, yoksa PvE kasip questlerle level atlamak mantikli mi? Bir kac yerde 1-2 haftada lvl 40 olan insanlar var gibi seyler okudum, biraz moral bozuklugu oldu, bosa kurek mi cekiyorum diye :) . Fikir verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tamamen zaman ayırabilmene baglı LvL alma olayı. İyi bir premade team ile sürekli senaryolara girerek %80 falan kazanma oranı ile ciddi XP alınabiliyor. Veya gene premade bir team ile public questleri hızlı hızlı yaparak ( ama elbette onlarca kişi değil max 6 kişi falan olmaıs lazım ki adam gibi xp alabilesin) güzel XP geliyor. Quest yaparak level alma quest basına düşünürsen dediğin gibi %2-3 reward veriyor teslim ettiğinde ama quest sırasında kestiklerini de eklemek lazım. Özellikle 25-35 arası falan LvL almak için cidden çok işkence gibi bir dönem hissi verdi bana ki hali hazırda 32yim daha :) ÖZET: iyi bir team ile senaryo farmla veya PQ kas derim hızlı XP almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bir de sik sik mekan degistirmek, misal chaos/empire isen dwarf/greenskin ya da high/dark elf mekanlarina gitmek faydali olacaktir diye seyediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 mekan degistirmenin ne gibi bir faydasi var? Cevrenin degismesinin disinda, quest olarak farkli itemler mi geliyor? Public questlerde gelen ekipmanlar farkli mi? Yoksa sadece ambiyans degisimi mi? Eger faydasi yoksa elf haritasi guzel, dumduz gidiyosun sagda solda questler (gerci shadowlands var, haritasi anlasilmayan ama ona da goz alisti). Bi kere black orc acmistim, dwarf - greenskin haritasinda, bi tunele giriyorum, bi daha ayni haritada cikamiyorum, bi daha bu iki karakterden acmamaya veya acarsam direk flight mastera siginmaya karar verdim, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Farklı bölgelere git derken mesela LvL20 elf bölgesini bitirdin ama bir sonraki harita sana hala yuksek geliyorsa orda durma hemen gene aynı lvl greenskine git ordaki questleri yap anlamında demiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ne yaparsan yap level alma sürenin kısalması için etkin oynanması lazım lazım, bu da: Scenario : kazanıyor olmak PQ : iyi grup kompozisyonu (tank+dps+healer veya aoe dps + healer) Quest: seri oynamak veya grupla quest yapmak manasına geliyor. Tabii bunları yaparken ne PQ'dan ve questten iyi item geldiğini, ne de Scenario'nun daha uzun bir grind olan renown'a katkıda bulunduğunu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Rank 40 olmak oyun süresi ile 8 ila 10 gün(Played) arasında değişiyor.Tome of Know. açarsan orda ilk sayfada yazar.Rank 30 a kadar en etkili senaryo sıkılmassan tabi fakat 30 olunca quest veya senaryo aynı xp leri veriyor neredeyse ve ikisini beraber götürmen en iyisi. Rank 35 olunca 2 yolun var; biri çok kısa sürede 40 olmak diğeri Renown Rankını eşitleyerek uzun sürede 40. 1.T4 bölgelerindeki Ch18,Ch19,20,21,22 kamplarını rankına göre dolaşarak hızlı bir şekilde quest yapmak ortalama 6 saatte(oyun saati) 1 lvl alıyorsun klasına göre tabi.Questlerin az olduğuna aldanmayın 5 quest neredeyse 30-40 quest yaptırıyor farketmeden.bu yolla renown rankınız sabit kalıyor. 2.Senaryo yaparak rank alma bu yolla renown rankın da seninle beraber geliyor 40 olunca büyük kolaylık sağlıyor.Benim tavsiyem 2. yol yani senaryo oyunda rank40 olduktan sonra renown rankını devam ettirmen gerekiyor şuan en etkili yol senaryo olduğu için 40 olduktan sonra tekrar tekrar senaryo yapmaktansa lvl alırken senaryolara girmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar