aente Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 evet en azından kucultulebilir de çok da büyük değil zaten programın ekranda kapladığı alan. güzel birşey de, bunu kullanmak için gaç para verecez misal ondan da bahsedersen, nedir kullanma şartları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bize ücretsiz bi güzellik yapar be o kadar da değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Su anda gandi.net 'te yaklasık 10-15 kisilik bir gruba yetecek (5 Mbits of guaranteed bandwidth) ayda 14$. Programdan sonra kafamızda birseyler var bunun servisini verme dusuncemızde var. Ayda 1$ 2$ gibi makul bir ucretle vs. Boylece VPS'in bakım kurulum derdıde ortadan kalkmıs olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 SoulCube said: bize ücretsiz bi güzellik yapar be o kadar da değil sdf tabi canııım bizden de para kazanacak değil zaten de ben başkaları için sormuştum auhhudaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 raistlin anlamadım şimdi program 10-15 kişi için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Öneriler doğrultusunda ana ekranda değişiklikler yaptım; Programın ilk alphasını yayınladım, http://pimpmylatency.googlecode.com/files/pimpmylatency-0.1.0.0.zip Programın kaynak kodu: http://svn.assembla.com/svn/dailywarcraft/trunk/pimpmylatency/ Open source olduğu için kaynak kodunu inceleyebilirsiniz. Bu sayede keylogger gibi endişeniz olmaz. Kurulum ve kullanım ile ilgili bilgiyi http://www.pimpmylatency.com da bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi adı ve interface süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 YFyi yasakladı mı WoW. Damn it. Bu arada görüntü olarak çok guzel olmmuş interface umarım kullanımda da aynı mutluluğu verir herkeşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yf hep yasaktı zaten hala yasak (ama yf adyla diil direk 3rd party router yasak die biliorum ve bu programı da kapsıo olmalı, yanlışım varsa düzeltin plz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 deneyen var mı yaradı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dworgian said: yf hep yasaktı zaten hala yasak (ama yf adyla diil direk 3rd party router yasak die biliorum ve bu programı da kapsıo olmalı, yanlışım varsa düzeltin plz) Aslında kapsıyor olabilir tam arastıracagım ama asıl fark surda. YF IP'leri sabit ve YF kullandıgınız tespit edilebilir. Ama bu program ile kendi VPS accountunuza ve dolayısıyla kendi ozel IP'nize sahip oldugunuz ıcın IP tabanlı olarak blizzard sizi ayıklayamaz. Yada blizzard oturur, Warden'a benim programın memory signatureını ekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Denemek isteyen arkadaslar varsa, benım mevcut VPS sunucumdan 3 adet free user-pass verecegim bu ay sonuna kadar. First PM's, First Served :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Artı olarak deneyecek arkadasların latencysi 250-300 ms olursa daha iyi olur. 100 ms latencsınız varsa zaten verim alamazsınız. Artı olarak hacklendım soyle oldu boyle oldu ayakları lutfen yapmayın lutfen. Korkuyorsanız hacklenmekten once oturun programın sourceunu okuyun: http://svn.assembla.com/svn/dailywarcraft/trunk/pimpmylatency/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 vps how much abi normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yaw bizim server almanyada ama senin sitedeki vps alabileceğimiz yerler içinde sadece fransa var. daha yokmu bulabileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bende sımdı almayanda bir realme trasfer oldum. hos su anda fransa almanyadan 150~alıyorum ama bir dahaki aya almayanya gececegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dworgian said: vps how much abi normalde? basic planlar 10-15$/month gibi birsi oluyor ve bu basic planlar yetiyorda artıyor.. 3-5 kisi bir araya gelipte alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 peki ben yf ile 80 100 ping alıosam yine de bu lazım mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 surda vps provider listesi mevcut: http://vpschoice.com/ aralık itibariyle bende burdan netherlands/germany tabanlı bırıne gececegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dworgian said: peki ben yf ile 80 100 ping alıosam yine de bu lazım mı :D hayır abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 teşekkürler :) yeni bi sisteme alışmaya kasmıyım die dediydim ama yine de süper çalışma yapmışsın +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dün deneyemedim bugun gidince önce net frame i kurcam sonra deniycem yazcam raporu insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yeni bir ozellik geliyor birdaha ki versiyonla; biline VPS providerlar için bir latency checker. Böyle realmızın bulundugu ulkeye ve sizin baglantınıza göre en iyi pingi veren providerı secebileceksiniz: Sahsen Al'akirde (fransa realmı) oynarken 90ms le gandi uzerınden 100-110 ms Al'Akir latency alıyordum. Simdi genjurosa gectik ve realm almanyada ve almanyada bulunup 60ms veren HostEurope.de mevcut. Gandi bitince bunlara gecis yapmayı dusunuyorum. Sanırsam baglantım 70ms e kadar düşecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oha abi coştun 20 ping isteriz lan game misali! eve gidince kurayım hemen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar