Peka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 dungeonun ortasinda yaratikla bogu$uyordum zort die disc oldum bi baktim test e gecmi$ gene yemin ediyorum 1000 pi$man oldum aldigima $uan parami versinler geri birakirim boyle laubalilik olmaz lan! beta degil bu artik yeter soylemi$tim zaten 2 hafta once bu adamlar betadan cikamaz diye chronikıl 1 e kadar adam olmaz bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 dua et de o esnada ölmüş olmayasın[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Hangi server o ?[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 hangi server cidden bugun aliyorum bende dayanamadim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Dun Sieg.. de oldu bi kere o problem eskiden lionada oluyodu Lionada betadan sonra olmadı hic ama Lionadada moblar yokoluyo onuda fixlediler.[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 baaluo hangi serverda oynuyorsun? ben gustindeyim, orada da boyle arada bir gitmeler oluyor. gecen gün çok sinirim bozuldu %98.küsür idim ve moblar gitti, yarım saat mob spawni bekledim. o seviyede olacak iş mi yaf :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard [Bu mesaj karakedi tarafından 03 Mayıs 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ehehe topic süper olmuş kaindeyim kaine üzüleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hala ufak tefek bug lar var onları düzeltiyorlar sanırım. Updater ikidebir bişeyler çekiyor çünkü. Sıkmayın canınızı millet, gene daoc lafını açmış olmak istemiyorum ama orda bile oluyor böyle şeyler. Hele patch sonrası hergün 2 şer saat kapalı kalıyor serverlar nerdeyse bi hafta boyunca. mmorpg nin çilesi bitmez.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bartz da su anda moblar yok denecek kadar az bir sorun var yine[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Keşke hayat mükemmel olsa..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 keşke keşkeler olmasa :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar