Karea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 son bir haftadır acc management e giremiyorum ya sayfa hiç açılmıyor yada login failure veriyor acaba bende mi bir sorun var yada expansion geliyor diye sapıttı mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tek sen değilsin blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 daha dun sabah girdim. sende sorun olma ihtimali yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sen söyledin diye deneme amaçlı lambur lumbur girdim şimdi. Herhangi bir uyarı falanda gelmedi. random olarak bir servis seçtim oda açıldı. Sorun yok görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 rahat girdim ben bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Anlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bu aralar çok sık kapanıyor, takip edersen illa gün içerisinde açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar