sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet bilgisayarin dilini nasil degistirebilirim? baslat menusundeki hersey ve diger butun isimler ingilizce olsun istiyorum. anlatabilmisimdir umarim. tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tekrar yuklemen lazim. sanirim upgrade ile de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bilgisayarın dili derken isletim sisteminden mi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 xp Yİ TÜRKÇEYE ÇEVİRMEK diye google da arat çıkan dosya ile dili ister ingilizce ister türkçeye kolayca çevirebilirsin. 89mb bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Vista ise dil seceneklerinden yada microsoftun sitesinden aratıp bulabilirsin patchini. Xp de ise yok oyle bir sey. Gerci XP ninde ingilizce patchi vardı bir yerlerde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 toggie said: bilgisayarın dili derken isletim sisteminden mi bahsediyosun? evet. vistam var bu arada. ya format uzun is zamanim yok bu xp icin olanin vista icin olani da var midir acaba edit: baktim yok sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 var babacım burdan bak bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 burası dahada kolay registere ihtiyaç duymuyor burası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 formatlanmadan yapılan bu tür işler bir süre sonra sana pc sapıttı - format atmam lazım gereksinimini elbet hissettirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 format atınca ne olucak, farklı dilde bir isletim sistemi alması gerek miyor mu? yoksa ilk yuklenirken dil secenegi cıkıyor mu? yani urun satılırken turkce, ingilizce diye ayrı ayrı bolunuyorsa bence patch dısında aynı cd'den farklı dilde yukleyemiyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu konuda cok bir bilgim yok, koca bir tarafimdan salliyor olabilirim de, hatirladigim kadariyla ayni cd'den yuklenemiyor fakat ayni key kullanilabiliyordu. yani turkcesi varsa gidip ingilizcesinin indirip turkce'nin urun anahtarini kullanabilir diye seyediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nocom said: formatlanmadan yapılan bu tür işler bir süre sonra sana pc sapıttı - format atmam lazım gereksinimini elbet hissettirecektir. yıllardır ingilizce winxp üzerine kurulmuş türkçe dil paketi ile yaşıyorum. en ufak bir problemini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Evde Vista Ultimate kullanıyorum. Windows UPDATE kısmına girdiğimde vistayı kullanabileceğim dillerin paketleri görünüyor. Hatta ingilizce kurup oradan türkçe dil paketi yükleyip türkçeye çevirdim. Benzer bir method (iş yerinde home premium kullanıyorum dil paketleri görünmüyor)diğer versyonlar içinde uygulanabilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 DoruK said: nocom said: formatlanmadan yapılan bu tür işler bir süre sonra sana pc sapıttı - format atmam lazım gereksinimini elbet hissettirecektir. yıllardır ingilizce winxp üzerine kurulmuş türkçe dil paketi ile yaşıyorum. en ufak bir problemini görmedim. DoruK bize Microsftun kursunda böyle anlatıldı, örnekler verildi. Hatta ve hatta Windows kurulurken dil ayarları, saat dilimi, location değiştirilmemesi gerektiğini default olarak kurulmdan sonra bunların ayarlanması gerektiğini, aksi takdirde ileride sorun yaşanacağıda anlatılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 sizi yemişler nocom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 karag8z dedigin yerden ingilizce olani indirdim. ama yuklerken hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 patron hata ne? söyle yardımcı olayım. uac ı kapattınmı mesela yüklemeden önce. vista bunu denedinmi? otomatik olarak bütün yazıları türkçe yapman lazım bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nocom said: DoruK said: nocom said: formatlanmadan yapılan bu tür işler bir süre sonra sana pc sapıttı - format atmam lazım gereksinimini elbet hissettirecektir. yıllardır ingilizce winxp üzerine kurulmuş türkçe dil paketi ile yaşıyorum. en ufak bir problemini görmedim. DoruK bize Microsftun kursunda böyle anlatıldı, örnekler verildi. Hatta ve hatta Windows kurulurken dil ayarları, saat dilimi, location değiştirilmemesi gerektiğini default olarak kurulmdan sonra bunların ayarlanması gerektiğini, aksi takdirde ileride sorun yaşanacağıda anlatılmıştı.ona bakarsan normalde program files klasörüne girmek de büyük sorunlara yol açabiliyor microsofta göre :p (bu klasöre girmek sizin için tehlikeli olabilir, devam etmek istiyor musunuz?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Karag8z said: patron hata ne? söyle yardımcı olayım. uac ı kapattınmı mesela yüklemeden önce. vista bunu denedinmi? otomatik olarak bütün yazıları türkçe yapman lazım bununla. uac nedir cahil kaldim. bir de benim amacim turkceyi ingilizceye cevirmek. programi indiriyorum. nedense bilgisayar cok yavasliyor. uzun sure sonra masaustunde lp adinda .rar dosyasi beliriyor. ona girmeye calisiyorum acmiyor. winrarda bir problem yok diger .rar uzantililari aciyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 DoruK said: nocom said: DoruK said: nocom said: formatlanmadan yapılan bu tür işler bir süre sonra sana pc sapıttı - format atmam lazım gereksinimini elbet hissettirecektir. yıllardır ingilizce winxp üzerine kurulmuş türkçe dil paketi ile yaşıyorum. en ufak bir problemini görmedim. DoruK bize Microsftun kursunda böyle anlatıldı, örnekler verildi. Hatta ve hatta Windows kurulurken dil ayarları, saat dilimi, location değiştirilmemesi gerektiğini default olarak kurulmdan sonra bunların ayarlanması gerektiğini, aksi takdirde ileride sorun yaşanacağıda anlatılmıştı.ona bakarsan normalde program files klasörüne girmek de büyük sorunlara yol açabiliyor microsofta göre :p (bu klasöre girmek sizin için tehlikeli olabilir, devam etmek istiyor musunuz?) çünkü program files da windowsun çekirdeğinde çalışan programlar var. onlarda oluşabilecek bir hata senin windowsunun çökmesine neden olur. en büyük örnekte IE dir. IE Windows çekirdek modelli olduğu için kullanımıda önerilmez. Dikkat edersen bazı kullanıcılar program filesdaki bazı dosyaların bozulmasından dolayı windows sorunu yaşar durur. o rar vb gibi hataları alacağın kesindi, bugun olmazdı 1 ay sonra olurdu. o yuzden önerilmiyor bu tür yamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar