Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Önceki versiyonunu kullanıyordum zaten, yeni versiyon çıkartmışlar. Rapid Premium olmayanlar için çok güzel program. Linkleri ekliyosunuz o sırayla download ediyo. http://www.majorshare.com/msrsd/ Yeni versiyonda baya geliştirmişler. * Toplu link ekleme * Rapid dosyaları arasında arama Falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bende kullanıyorum çok iyi bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Doğrusu pek bir işime yaramadı bu program . Bir ara linkler arası bekleme süresi yoktu şimdi tekrar koymuşlar heralde. Beklememek için'de reset atıcaksam neyime yarar bu program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 olayı nedir? Bekleme süresini bekliyor sonra downloada devam mı ediyor ? Öyleyse iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Evet sitede yazıyomuş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cryptload da var alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ya gece işi tam işte. yataga yattın gece filmi bıraktın sabaha inmiş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bende premium oldugu halde bazen bunla dl ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Şahsen ben bunla baya bişeyler indirdim, indirmeyede devam ediyorum. v1.0 'da tek gıcık oldugum noktası linkleri tek tek eklemekti. Şimdi toplu eklemede yapmışlar, 100GB yakın dizi film oyun program falan ekledim. Indirsin indirebildiği zamana kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben bu programi kullandim butun partlari html olarak indirdi yani .rar.html olarak geldi butun part lar html yi silip rar haline getirdigimde de acmadi rar i file is corrupted hatasi verdi bi aydinlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sayfayı indirmiş seninki direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ama dosya buyuklukleri 200 mb civarinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 repair dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 onu nasil yapiyorum? edit: denedim olmadi yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ee ücretsiz kullanıcılar için abuk subuk atlı köpekli kedili resimler vardı güvenlik kodu fln? onu da mı program yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kalktı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 niye premium kullanıyorum lan ben ozaman, bekleme süresi var mı hala peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bi ara o da kalkmisti ama tekrar koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yezid said: bi ara o da kalkmisti ama tekrar koydular Hala indiriyor benimkisi 2.3 versiyonu çıkmış hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 indirmiyor demedim ki bekleme süresini bekleyip öyle indiriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yezid said: indirmiyor demedim ki bekleme süresini bekleyip öyle indiriyor zaten ben güvenlik resminden bahsediyorsun sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yok onlarin kalktigini soylemisim zaten bak sayfanin en ustunde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Resume yapmıyordur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 buna karsilik olarak verebilecegim muk kemmel bir laf var ama vermiyorum susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Vodan said: Resume yapmıyordur di mi? yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar