karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://img122.imageshack.us/img122/5013/er1sp4.jpg Bu nedir ya hahahaha
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 o sagdakiler büyük olasılıkla npc onlara komut vermiş developer. :(
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 emir kipinde cümle. ok atın. ali topu tut. ayşe beni buffla. osman bana heal çak. Ok atın. Ok. Atın. Ok atın. Alternatif olarak salın, ateş, atın, bırakın, salla gitsin, boşalt da denebilirdi
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bone fletcher gibi yalnız oklar alevli
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Luriel said: o sagdakiler büyük olasılıkla npc onlara komut vermiş developer. :( ayak hareketlerinden anladın di mi. bariz elemanlar birbirlerinin üstüne koşuyor
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 flame throner npcler mevkilenmiş ama stormer pkların protocutter healer mana potionları az. yani sebze yemeleri lazım.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 o değilde communication kristal çok efsane bişeydi
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Luriel said: o sagdakiler büyük olasılıkla npc onlara komut vermiş developer. :( yok erador sphere power play sunucusundan paintball aktivitesi o. gercek user az oynamadik zamaninda.
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ginaly said: flame throner npcler mevkilenmiş ama stormer pkların protocutter healer mana potionları az. yani sebze yemeleri lazım. bi de battle hammer lazım
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 rApbOyZ said: Luriel said: o sagdakiler büyük olasılıkla npc onlara komut vermiş developer. :( yok erador sphere power play sunucusundan paintball aktivitesi o. gercek user az oynamadik zamaninda. XD Bunu bekliyordum hahahaha Ahanda yine söylüyorum Bu nedir ya hahahaha
Öne çıkan mesajlar