ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Şu an Aydın-Karacanuda 7 Aylık Askerim.... İstanbulda Oturuyorum... Ultima online Warcraft3 ve Sacred favori oyunlarım.... Kaç aydır bi "pipi" oynayamıorum psikolojim bozuldu e yapacağımı şaşırım... Sizlere askerlikle ilgili mrk ettiğiniz koularda yardımcı olayım bari... Sorusu Olan Mail atsın [email protected]... Aydından slmlar..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change [Bu mesaj Emaleth tarafından 03 Mayıs 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hadi bakalım, hayırlı tezkereler... at,vur,öğün!![signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tam asker agızı valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ühühühü adam aydın da asker ya :( ulan ne şanssız başım var be. Sen tut van'a gel koca türkiyede daha doğu yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hayırlı teskereler[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Teşekkür ediyorum arkadaşlar bana mooral verdiniz..Haa at vur öğün demişşsiniz, Karakolda yazıcıyım MG3 cd G3 kullanıyorum kadakolda en ıyı nısasncıyım takdırım var 1-2 tane heheheh...[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: DeMiRMaSKe, 03 Mayıs 2004 13:26 tarihinde demiş ki: ühühühü adam aydın da asker ya :( ulan ne şanssız başım var be. Sen tut van'a gel koca türkiyede daha doğu yok :P Arkadaş bende jandarmayım kaça kaçsın...sana şimdiden hayırlı teskereler...[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Neden bilmiyorum ama son mesajın bayağı bir tebessüm oluşturdu yüzümde eheheh =). Son değilmiş bir üstündeki ;) [signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 03 Mayıs 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hayırlı teskereler... yannız şu "asker ağzı" olayına dikkat edelim a.k. askerde insan alışabiliyor tabi ama paticik iyi aile çocuklarının takıldığı bi site a.k.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Emaleth, 03 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hayırlı teskereler... yannız şu "asker ağzı" olayına dikkat edelim a.k. askerde insan alışabiliyor tabi ama paticik iyi aile çocuklarının takıldığı bi site a.k.* :) :) :)[signature][hline]nedir bu avp? hangi şehirdesin daha uçmadım brite gidiimmi uçmadinmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Emaleth, 03 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hayırlı teskereler... yannız şu "asker ağzı" olayına dikkat edelim a.k. askerde insan alışabiliyor tabi ama paticik iyi aile çocuklarının takıldığı bi site a.k.* hahaha çok güldürdün bena allahta seni....[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 a.k krizi yaşanıyor zaten ;).[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Alexi_Septimus, 03 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Neden bilmiyorum ama son mesajın bayağı bir tebessüm oluşturdu yüzümde eheheh =). Son değilmiş bir üstündeki ;) şimdi içinden geçiyor tabiki adam sallıo diye dimi... ama gel bide 100 m desteksizde gör beni.. :P[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 3/4 üm ben. Ya asker ağzı dediğinizşeyi burda konuşsam her cümlede 2 kelimede bir küfür her cümle sonunda da daha afilli bir küfür var. BİTMEZ ULEYNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Emaleth, 03 Mayıs 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hayırlı teskereler... yannız şu "asker ağzı" olayına dikkat edelim a.k. askerde insan alışabiliyor tabi ama paticik iyi aile çocuklarının takıldığı bi site a.k.* +1[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Yok sallıyor diye değil hehe. Ama ben arkadaşımızın title'ının "Paticik Keskin Nişancısı" yapılmasından yanayım. 100 metre desteksizden de almiyayim saol ben kafamı boynumun üstünde dururken seviyorum =).[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: DeMiRMaSKe, 03 Mayıs 2004 13:53 tarihinde demiş ki: 3/4 üm ben. Ya asker ağzı dediğinizşeyi burda konuşsam her cümlede 2 kelimede bir küfür her cümle sonunda da daha afilli bir küfür var. BİTMEZ ULEYNNNNNNNNNN oo alt devre... Devrecilik yapıyorlarmı vanda.. sole benım devrelere kollasınlar senı... ama sana bi tavsiye ne olursa olsun kişiliğinden ödün verme ister teskereci olsun ister.. üst devre ..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 sen birde atış mı yapıyorsun peh. biz utanmasak eğitim bile yapmıcaz ama korgi üzülmesin diye yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 devrecilik bana yemez o be. :) Bu arada zamanında 200m desteksizde alıyordum hedefleri aşşa ama burda 100m attık bi halt yiyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Alexi_Septimus, 03 Mayıs 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Yok sallıyor diye değil hehe. Ama ben arkadaşımızın title'ının "Paticik Keskin Nişancısı" yapılmasından yanayım. 100 metre desteksizden de almiyayim saol ben kafamı boynumun üstünde dururken seviyorum =). G3 kullanmak counterda colt kullanmaya benzermiyor acemi birliğinde atış görevini yerine getiremeyince neler yaptıklarını asker olunca öğrrenir millet[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: DeMiRMaSKe, 03 Mayıs 2004 13:56 tarihinde demiş ki: devrecilik bana yemez o be. :) Bu arada zamanında 200m desteksizde alıyordum hedefleri aşşa ama burda 100m attık bi halt yiyemedim. bak hakimiyet faktörlerinden en çok ezerek tetik ve nefes kontrol önemli diğerleride önemli ama bunlara çok dikkat etmelisin .. dimi..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: ozii_x, 03 Mayıs 2004 13:56 tarihinde demiş ki: acemi birliğinde atış görevini yerine getiremeyince neler yaptıklarını asker olunca öğrrenir millet ehe bizde görev yapamayanları önce sağlam tokatladılar sonra 100 150 metre alçak sürünme yaptırıp tekmelemişlerdi. neyseki o günler geride kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Alexi_Septimus, 03 Mayıs 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Yok sallıyor diye değil hehe. Ama ben arkadaşımızın title'ının "Paticik Keskin Nişancısı" yapılmasından yanayım. 100 metre desteksizden de almiyayim saol ben kafamı boynumun üstünde dururken seviyorum =). Paticik Keskin Nişancısı Neden OLmasın :PPPP[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Hehehe g3 hiç kullanmadım henüz. Ama bayağı bir av tüfeği kullanmışlığım var. Aha o ne işe yarıyacak falan diyorsanız millet Irak'ta Apache düşürdü onunla boru değil ;), geleceğe yatırım kardeşim =).[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: DeMiRMaSKe, 03 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 03 Mayıs 2004 13:56 tarihinde demiş ki: acemi birliğinde atış görevini yerine getiremeyince neler yaptıklarını asker olunca öğrrenir millet ehe bizde görev yapamayanları önce sağlam tokatladılar sonra 100 150 metre alçak sürünme yaptırıp tekmelemişlerdi. neyseki o günler geride kaldı mahuauhauh bizede ördek yürüyüşü esas duruş ve 800 tane boş kovan toplattılar haa bide aç bıraktılar[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar