Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ankara da sıraya girecek olanlar kimler ve gece nereler açık olacak satım için? bu destansı questi başarmak ilk geceden zor olacaksa sonrada alabilirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ankarada sadece Tunalı hilmi d&r satış yapacak gece 1 de. Ben de kararsızım gidip gitmemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben gidicem galiba ama kesin mi oranın satacagı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 eahah kararsızım ben hala. gidersem de yakında bi kafede sabahlarım zaten, malum o saatte eryamana dönmek daha zor bi quest :p öte yanda bi güzel uyuyup saat 10da cepa d&rdan almak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ulaşım sorun olmasa ben de geleceğim de cehennemin dibinde cidden. Gece nasıl döneceğim bilmiyorum. Yazın olsaydı kuğuluda uyurduk gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Böhüüü ben 3 sene tunalıda yaşadım lan. Tam ben antalyaya taşındım adamlar orda gece satışı yapıyor. TBC'de niye yapmadınız adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ankara ya bızde hajnal cetesi olarak geliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben de kararsızım açıkçası .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Phlox said: eahah kararsızım ben hala. gidersem de yakında bi kafede sabahlarım zaten, malum o saatte eryamana dönmek daha zor bi quest :p öte yanda bi güzel uyuyup saat 10da cepa d&rdan almak var. Eryamanda nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Dost tan alacam sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben de Ankamall'da Bimeks veya dr'ye gideceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 eşimle iki horde orda olucaz mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 pekaziz said: Ben de Ankamall'da Bimeks veya dr'ye gideceğim sanırım. oralar gece açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ANkamalldeki d&r a danıştımda yarın belli olcakmış orda satış olup olmayacağı... Ankamall NIKE da çalışıyorum zaten... gecelerim muhtemelen. Sendit.com dan paketim geliyo ama olsun... MAksat o ruhu yaşamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 makromanyak said: Ankarada sadece Tunalı hilmi d&r satış yapacak gece 1 de. Ben de kararsızım gidip gitmemekte gece 1 mi ?eminmisin? 12 de açılır zannediodum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ithalatçı firmanın şuana kadarki olan açıklamaları ankarada sadece tunalı hilmi d&r de olacağı yönünde. Oranın müdürü saat 10 da kapatıp gece 1 de tekrar açacaklarını ve numara falan vermeyeceklerini sıraya girme olayında da özel güvenliğin görev alacağını söyledi. Gece 1 Paris saati ile 12 yapıyor. onun için o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bimeks ten 3 tane aldım paralarını odedım sadece gelınce gıdıp magazadan teslım almak kaldı.. Istanbuldaki Bimeks lerden bırınden yaptım gercı alımı ama ankaradakılerde aynı sıstemı yapıyolarsa bosuna oyunun bıtme rıskıne gırmeyın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 oyun bitmeyecek kadar çok geldi stoklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yenimahalle tarafından gelecek olan varsa alabilirim. Yenimahalle-kızılay-tunalı şeklinde bir yok izliycem. Donuste de aynı şekilde birakirim aldıgım yerden. Düşünen ÖM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 merhaba arkadaslar... eskisehirde gece satısı yapacak bi yer bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eskisehir'de yok sanırım. her zaman ki gibi 3 ilden ibaret tr. istanbul, ankara, izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Sanki koca ülke sadece 3 şehirden ibaretmiş gibi.. Hoş anlıyorum oralara dağıtım masraflı veya ekstra yük olabilir ama yani en azından bi 10 şehir filan olsa?... Sanırım ne kadar qq yapsakta bu konuda işe yaramayacaktır.. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ülkemiz için gayet lüks bence yani bu bile, adam sadece wow için açık tutuyor mağazayı,öbür şehirlerde aynı ilgi olmayacağı için 3-5 kişi için açmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ankara çayyolu için, Dost ve arcadium Ada da satış yapılacak.Ama gece satışı yok. Perşembe sabahı satış olacakmış.İki mağazaya da 200 er adet gelecekmiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albayegemen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ankara Tunalı Dnr ya gittim simdi 600 tane gelicek.Diger buyuk yeni paket Collector's Edition olan satılacakmı bilmiyorlar.Saat 24 de acıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar