Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LFG Heroic Wotlk kuyruğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankara da sıraya girecek olanlar kimler ve gece nereler açık olacak satım için? bu destansı questi başarmak ilk geceden zor olacaksa sonrada alabilirim gerçi.
Mesaj tarihi:
eahah kararsızım ben hala. gidersem de yakında bi kafede sabahlarım zaten, malum o saatte eryamana dönmek daha zor bi quest :p

öte yanda bi güzel uyuyup saat 10da cepa d&rdan almak var.
Mesaj tarihi:
Phlox said:
eahah kararsızım ben hala. gidersem de yakında bi kafede sabahlarım zaten, malum o saatte eryamana dönmek daha zor bi quest :p

öte yanda bi güzel uyuyup saat 10da cepa d&rdan almak var.

Eryamanda nerdesin?
Mesaj tarihi:
ANkamalldeki d&r a danıştımda yarın belli olcakmış orda satış olup olmayacağı...

Ankamall NIKE da çalışıyorum zaten... gecelerim muhtemelen. Sendit.com dan paketim geliyo ama olsun... MAksat o ruhu yaşamak...
Mesaj tarihi:
ithalatçı firmanın şuana kadarki olan açıklamaları ankarada sadece tunalı hilmi d&r de olacağı yönünde. Oranın müdürü saat 10 da kapatıp gece 1 de tekrar açacaklarını ve numara falan vermeyeceklerini sıraya girme olayında da özel güvenliğin görev alacağını söyledi.

Gece 1 Paris saati ile 12 yapıyor. onun için o saatte
Mesaj tarihi:
Bimeks ten 3 tane aldım paralarını odedım sadece gelınce gıdıp magazadan teslım almak kaldı..

Istanbuldaki Bimeks lerden bırınden yaptım gercı alımı ama ankaradakılerde aynı sıstemı yapıyolarsa bosuna oyunun bıtme rıskıne gırmeyın..
Mesaj tarihi:
yenimahalle tarafından gelecek olan varsa alabilirim. Yenimahalle-kızılay-tunalı şeklinde bir yok izliycem. Donuste de aynı şekilde birakirim aldıgım yerden. Düşünen ÖM atabilir.
Mesaj tarihi:
Sanki koca ülke sadece 3 şehirden ibaretmiş gibi.. Hoş anlıyorum oralara dağıtım masraflı veya ekstra yük olabilir ama yani en azından bi 10 şehir filan olsa?... Sanırım ne kadar qq yapsakta bu konuda işe yaramayacaktır.. :=)
  • Yeni Oluştur...