Afush Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Acc. EU ama ben şu anda eğitim nedeniyle Amerika'dayım.Ayın 13 ünde burda satılmaya başlanıcak ve şöyle bir sorum var. US ten alınan cd+key le EU serverlarındaki accountumu WOTLK a yükseltebilir miyim? cevabı tahmin ediyorum da..ufak bi umut yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tahmin ettiğin cevap geliyor ve ... hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 key satan bi siteden aliver eu keyini oyunuda netten cekersin olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 EU da oynamak senin icin bir sorun degilse direct2drive gibi bir siteden cd key al direk, EU'dan oynamaya devam et. Hic ping sorunu yasamiyorum ben sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 penth sen satmamışydın gnome voryırını yaf? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sattim sattim, delanin hesabiyla oynuyorum 1-2 haftadir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ve çok eğlenioruz beraber oynarken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar