Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winning'i patchlemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek bildigim site weturkey.com o da sanırım ayvayı yemi$ biraz..googledan arattım istedigimi bulamadım..evet.bu oyun nasıl patchlenir?normal data cdyle yapılabiliyo diye duymu$tum..bi bilgisi olan varmı?
Mesaj tarihi:
zannediyorsam pc için olan versiyonundan bahsediyorsun ? ya da biraz daha açarmısın konuyu yardımcı olmaya çalışayım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..

[Bu mesaj theKingpin tarafından 03 Mayıs 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır hayır
ps2 icin..
yeni kadrolar vs vs icin diyorum..
biri normal cd'ye yazıosun dosyayı sora bi$iler yapıosun demi$ti ama.ne öle bi site bulabildim.nede nası patchlenecegine dair bi fikrim var..
budur yani..
any information?
Mesaj tarihi:
haa anladım dediğini walla o konu hakkında hiç bir bilgim yok hocam, ama bir yardımım dokunacaksa araştırayımda bandırmada kimse bilmez onu :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
Mesaj tarihi:
goering sağolasın valla :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
  • Yeni Oluştur...