under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 oyuna baslayali 2 3 gun oldu Dreamsmiths deki tum turkler cok yardimci oldu ozellikle creed ve madd cok sagolun, artik yeni bir mmorpg da bastan para kazanmak ve tirnaklarimla kazimak herseyi benim icin cok zor bunun icin hic zamanim yok eve online da skill sistemiyle olsun herseyiyle tam aradigim oyunmus. tekrar sagolun. bu corporationlar hakkinda sorularim var simdi amac nedir belli bir bolge sahibi olmak gibi bir amac varmi yoksa otorite ve maden territory leri icinmi corporationlar onemli??? acikcasi biraz aklim karismis durumda bu konularda. bir diger soruda agent missionlari hernekadar madenciligin benim levelimda daha iyi oldugunu solesede herkez artik dayanamiycam biraz mission yapmak istiyorum ancak nasil olmali onu bilmiyorum, son aldigim 2 missionda 11 jump otedeki bir sistemdeydi gercekten madencilikten pek bir farki kalmadi, hangi tip agent secmeli nasil yapmali ?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 oyun tamamen şirketlerin hedefleri yönüne kayıyor.yani o saydıklarının hepsi olabilir. mining neredeyse tek düzgün kaynak para kazanmak icin ama oda çok sıkıcı oluyor.agent lara gelince onlar skillerine ve dahaönce yaptıklarına göre değişiyor.bide agent in qualty si var agent info sunda yaziyor.o na göre verdiği iş ve karşılığı artabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 :) mining sıkıcı ama deger ugrasmaya agentler konusuna sana en iyi yardimi sinan arkadasimiz yapabilir hakenetonmu ne nicki onu yaaarsan detayli yardim alabilirsin benim bildigime göre eger social/diplomayc gibi skillerin iyi bi seviyede deilse 10-15 k rewardlarla urasirsin durrusun 11 jump olaida normal bisi die biliom ama lvl1 agent icin normal deil ajanin leveli kalitesi filan falanda infosunda yaziodu onlara bakaarak yaparsan görevleri daha iyi olur mininggggggg :p[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 corparationlarsa dier oyunlardaki clan/guild/tarikat gibin seylerle ayni amantkta.. birlikten güc dogar tabi her corpun kendi misyonu var.. bizimki memberlari güclendirmek icin maden kazmak :P gibi gelio :) son iki hafta icinde bir cok üyemiz (yabancı) 0.0 miningleri sayesinde Bs alabildi sende yeterli seviyeye geldiginde 4-5 gecelik kazilarla normal oyun süresi icin1 ayda anca alabilecein bs ni alabiliceksin[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Creel yani cem arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Bu birçok corpta olan birşey değil malesef. O yüzden gerçekten çok güçlü bir corpuz ve megacorp olma yolunda ilerliyoruz. Mining ve industrial skillerini geliştirmen şuanda çok önemli. Aynı agent konularında Hakeneton veya Kristanna yani Sinan arkadaşımıza danışabileceğin gibi, skillerin konusunda da Deadperson veya Acımasız Kemal lakaplarıyla tanıdığımız Memo abimize danışabilirsin. O mining ve industrial skillerinde ilahtır çünkü :D[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-3" The Bounty-Hunter of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Corporationlar hakkında sormuşsun. Şimdi son patch'e kadar territory ve istasyon olayı yoktu. Şimdi bu da çıktı oyun süperleşti, heycanlı oldu. Şuanda 0.0 mining yaptığımız yer bizimdi ilk başta ama sonra BNC yani Black Nova Corp aldı hem istasyonu hem de bölgeyi. Şuanda onların himayesi altında kazıyoruz. Yakında yeteri kadar güçlenince ki bu çok sonra diil, bölgeyi YÜCE şahsiyet Selçuk abi yani Refini, Axelay, İnek, Karacis, Atilla, Kazma, Madenci, Don Kilrathi, Vachor karakterlerinin sahibinin planlarıyla ele geçirecez ve orası ilelebet bizim olacak maosdfhaosdfasd neyse :D olay bu yani. Corporationlar insanların çok daha çabuk iletişim kurup oyuna alışmalarına olanak sağlıyor. Birlik beraberlik çok önemli yani. Biz şirketçe şuanda Scorpion battleshipini üretip satabiliyoruz. Yakında Apocalypse ve Megathron blueprintlerini de alacaz. O zaman kimse bizi durduramaycak işte.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-3" The Bounty-Hunter of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bende uye olmak istemek. ICE TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar