Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

@dolis:
hmm sihirli küreme bakaym..

eveeett. görüyoruuuumm..

ehm.. lanet olsun buradan yayın çekmiyor.. çok parazitli gösteriyor.

ben daha septik yaklaşıyorum bu olaylara ve gelecekten haber alma iddiaları feci derecede mesnetsiz ve kanıtsız buluyorum. bu gibi şeyleri (her türlü fal, horoskop, burç [şu anda ilk oldukları yerde bile olmayan gök cisimlerinin insanları etkilediğine inanma hedesi] kehanet vs.) katiyetle manasız ve komik görüyorum.

insanların geleceği görebileceği hayali hoş bir hayal olsa dahi ancak dünyayı sırtlayan atlas imgesi kadar gerçek ve dünyanın düz olduğu inancı kadar akılcı.. sadece bu değil psişik olduğu iddia edilen kişiler, paranormal olaylar (sözüm ona telekinezi vs.) gibi hedelere de hiç inanmıyorum
@mr hand: lollz! ama çoğunluk bunların gerçek olduğuna inanıyor!!! gerçi zamanında dünyanın düz olduğuna ve dünyanın evrenin merkezi olduğuna falan da inanıyorlardı ama neyse.. çaktırmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Sihirli küre vs. vs. dalganı geç eskiden bende geçiyodum boşver sen bildiğine devam et geleceği bilmek insana ne kazandırıyo genellikle hiç bi şey bi gün olaki birisi karşında bunu sana yaparsada inanmicakmisin? Veya o gün o olay başına gelirsede küresini neresine soktu diyicekmisin :)onu merak ediyorum ben neyse inan veya inanma dünyada yıllardır bu yapılıyo ne büyü ne başka bi şey hissiyat ve algılamayla ilgili bi şey. Dünyanın düz olması bilimin kanıtlayabildiği bi şeydi ve yuvarlak olduğu kanıtlandı ve bitti. Kehanetlerin gerçek olduğu kanıtlandı ama görmediğin kendin şahit olmadığın için inandırıcı gelmiyo ama bana sor bende kahve falına falan inanmıyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kehanetlerin gerçek olduğu kanıtlandı

LOL
kehanetleri kanıtlayan veya "herhangi" bir paranormal olayı gerçekleştiren kimse james randi paranormal challenge'a katılıversin lütfen.. adam tam 1milyon dolar veriyor!

ha bi de youtube'dan videolarını izleyin o kahinlerin, falcıların ne komik durumlara düştüklerini, foyaları meydana çıkınca yan çizdiklerini görün..

@cüce: bu bi kehanet mi yoksa ha?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben insanların geleceği "görebildiği" olayına inanıyorum.Sonuçta "gelecek" dediğin şey olmamış olan bir şey değil, o zaman içerisinde şu an olan birşey.Farklı duyularla bir üst boyuttan bakabilir belki insan
Ama benim takıldığım nokta şu
neden sadece görülebilen 1 gelecek var mış gibi davranıyoruz ki?Tamam "gelecek" dediğiniz - aslında şu andan sadece zaman farkıyla , ileri veya geri olarak düşünme , farklı olan bir an dan bahsediyoruz - şeyi "hissedebilir" insanlar ama bu bizim o zaman dilimi içerisinde o olası gelecekte olacağımızı göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
Ben insanların geleceği "görebildiği" olayına inanıyorum.Sonuçta "gelecek" dediğin şey olmamış olan bir şey değil, o zaman içerisinde şu an olan birşey.Farklı duyularla bir üst boyuttan bakabilir belki insan
Ama benim takıldığım nokta şu
neden sadece görülebilen 1 gelecek var mış gibi davranıyoruz ki?Tamam "gelecek" dediğiniz - aslında şu andan sadece zaman farkıyla , ileri veya geri olarak düşünme , farklı olan bir an dan bahsediyoruz - şeyi "hissedebilir" insanlar ama bu bizim o zaman dilimi içerisinde o olası gelecekte olacağımızı göstermez.

Özetle "The Next" Filminden alıntılamam gerekirse;

"Geleceğe her baktığınızda değişir,çünkü bakmışsınızdır"
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
eregorn2 said:
noturdam(yazılışını unuttum) da bi kehanette bulunmştu... dünyanın en büyük ülkesine farklı ırktan ve din den biri lider olcak die...

notrdam değil o nostradamus fasdasd

ya da öyle bişi

notrdam dediğin o notrdamın kamburu diye çirkin bi yaratık vardı onla karıştırdın

dfsfghsdhgshf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...