dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 @dolis: hmm sihirli küreme bakaym.. eveeett. görüyoruuuumm.. ehm.. lanet olsun buradan yayın çekmiyor.. çok parazitli gösteriyor. ben daha septik yaklaşıyorum bu olaylara ve gelecekten haber alma iddiaları feci derecede mesnetsiz ve kanıtsız buluyorum. bu gibi şeyleri (her türlü fal, horoskop, burç [şu anda ilk oldukları yerde bile olmayan gök cisimlerinin insanları etkilediğine inanma hedesi] kehanet vs.) katiyetle manasız ve komik görüyorum. insanların geleceği görebileceği hayali hoş bir hayal olsa dahi ancak dünyayı sırtlayan atlas imgesi kadar gerçek ve dünyanın düz olduğu inancı kadar akılcı.. sadece bu değil psişik olduğu iddia edilen kişiler, paranormal olaylar (sözüm ona telekinezi vs.) gibi hedelere de hiç inanmıyorum @mr hand: lollz! ama çoğunluk bunların gerçek olduğuna inanıyor!!! gerçi zamanında dünyanın düz olduğuna ve dünyanın evrenin merkezi olduğuna falan da inanıyorlardı ama neyse.. çaktırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 torrentlere abanın abiler!!! ne çekersek, ne izlersek kardır. edit: man of science'ydim çok eskiden şu an man of faith'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben inanıyorum böyle şeylere. gerçek olmas bile zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Sihirli küre vs. vs. dalganı geç eskiden bende geçiyodum boşver sen bildiğine devam et geleceği bilmek insana ne kazandırıyo genellikle hiç bi şey bi gün olaki birisi karşında bunu sana yaparsada inanmicakmisin? Veya o gün o olay başına gelirsede küresini neresine soktu diyicekmisin :)onu merak ediyorum ben neyse inan veya inanma dünyada yıllardır bu yapılıyo ne büyü ne başka bi şey hissiyat ve algılamayla ilgili bi şey. Dünyanın düz olması bilimin kanıtlayabildiği bi şeydi ve yuvarlak olduğu kanıtlandı ve bitti. Kehanetlerin gerçek olduğu kanıtlandı ama görmediğin kendin şahit olmadığın için inandırıcı gelmiyo ama bana sor bende kahve falına falan inanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 obahama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 -007- said: Bu kızın şu anda 22 yaşlarında olması gerekiyor ama henüz adını ve öngörülerini duymadık. Belki o da Evangelia gibi, o da otuzundan sonra duyulacak ve tanınacak iyice serpilmiş güzelleşmiştir o kız simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 said: Kehanetlerin gerçek olduğu kanıtlandı LOL kehanetleri kanıtlayan veya "herhangi" bir paranormal olayı gerçekleştiren kimse james randi paranormal challenge'a katılıversin lütfen.. adam tam 1milyon dolar veriyor! ha bi de youtube'dan videolarını izleyin o kahinlerin, falcıların ne komik durumlara düştüklerini, foyaları meydana çıkınca yan çizdiklerini görün.. @cüce: bu bi kehanet mi yoksa ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ben insanların geleceği "görebildiği" olayına inanıyorum.Sonuçta "gelecek" dediğin şey olmamış olan bir şey değil, o zaman içerisinde şu an olan birşey.Farklı duyularla bir üst boyuttan bakabilir belki insan Ama benim takıldığım nokta şu neden sadece görülebilen 1 gelecek var mış gibi davranıyoruz ki?Tamam "gelecek" dediğiniz - aslında şu andan sadece zaman farkıyla , ileri veya geri olarak düşünme , farklı olan bir an dan bahsediyoruz - şeyi "hissedebilir" insanlar ama bu bizim o zaman dilimi içerisinde o olası gelecekte olacağımızı göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ulan sanki "1 gelecek"ten fazlası varken anlayabilecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Suark said: Ben insanların geleceği "görebildiği" olayına inanıyorum.Sonuçta "gelecek" dediğin şey olmamış olan bir şey değil, o zaman içerisinde şu an olan birşey.Farklı duyularla bir üst boyuttan bakabilir belki insan Ama benim takıldığım nokta şu neden sadece görülebilen 1 gelecek var mış gibi davranıyoruz ki?Tamam "gelecek" dediğiniz - aslında şu andan sadece zaman farkıyla , ileri veya geri olarak düşünme , farklı olan bir an dan bahsediyoruz - şeyi "hissedebilir" insanlar ama bu bizim o zaman dilimi içerisinde o olası gelecekte olacağımızı göstermez. Özetle "The Next" Filminden alıntılamam gerekirse; "Geleceğe her baktığınızda değişir,çünkü bakmışsınızdır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 kadının gözünde sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ne yazıkki olacak bunlar ben inanıyorum. Amerikayı görmeden bilemezsiniz. siyah beyaz ayrımı inanılmaz derecede var ve özelliikle büyük eyaletlerde bu seçime tepki çok büyük. ama inşallah olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Pıtık said: eregorn2 said: noturdam(yazılışını unuttum) da bi kehanette bulunmştu... dünyanın en büyük ülkesine farklı ırktan ve din den biri lider olcak die... notrdam değil o nostradamus fasdasd ya da öyle bişi notrdam dediğin o notrdamın kamburu diye çirkin bi yaratık vardı onla karıştırdın dfsfghsdhgshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 notrdam adhgsajdhajdsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 2023 - Dünyanin yörüngesinde hafif bir değişiklik olacak…? Dünyaya bi meteor carpmasi olasi. Aksi halde dünyanin yörüngesinin bi anda degismesi pek de mümkün gelmiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 SiNKHoLe said: 2023 - Dünyanin yörüngesinde hafif bir değişiklik olacak…? Dünyaya bi meteor carpmasi olasi. Aksi halde dünyanin yörüngesinin bi anda degismesi pek de mümkün gelmiyo bana. Cern ? böyle bişeye imkan ve neden olabilirmi ? her ne kadar komplo teorik söylemiş olsamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 FORUMUNU AÇTIM GARBAGE'A ATTINIZ, ŞİMDİ BİRİ YAZDI DİYE DİKKATE ALACAKSINIZ. ben de geleceği görüyorum. CERN is gonna seval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 "are we there yet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 briareos said: FORUMUNU AÇTIM GARBAGE'A ATTINIZ, ŞİMDİ BİRİ YAZDI DİYE DİKKATE ALACAKSINIZ. ben de geleceği görüyorum. CERN is gonna seval. dostum cern patlarsa diye levyem hazır merak etme korurum seni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 burdan 100 kişi toplayıp batı amerikanın boş bi yerinde yeni bir devlet kurmaya gideceğim. gelecekler pm den isim yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 en.wikipedia.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 DoruK said: burdan 100 kişi toplayıp batı amerikanın boş bi yerinde yeni bir devlet kurmaya gideceğim. gelecekler pm den isim yazsın. Oturanboğa'ya selamimi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 2 Kehanet, ikiside tutmadı. Gönlünüzü rahat tutun beyler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar