pch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Son günlerde baya dökülmeye başladı saçım böle yıkayıp dümdüz bırakınca günün ilerleyen saatlerinde baya bosluklar gözüküyor saçımda =). nasıl yapsam da saçımın seyrek oldunu falan daha az çaktırsam 3 e mi vurdurayım, 5 e mi vurayım, arkaya mi tarayim napiyim agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kitana said: 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yanlari uzat uste yatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sıfıra vur top sakal bırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Penthesilea said: yanlari uzat uste yatir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dynamick gibi yap, karizmani tavanla. (kazit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eregorn2 said: sıfıra vur top sakal bırak...küçükken, ilerde kel kalırsam barthez olucam derdim. hoş ailede yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 senin saçlar baya seyrek doruk ve yanlardan açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ilke de öyle, konuşuyo yanlardan yatır matır da görücek yandan ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 3 , önden de bi mühendis üçgeni dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 biryantin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mor ve ötesinin solisti bu aralar Tv8 de program yapıyor. bak onun model iyi işte :) çeken bilir seyrek saçla imaj olayını, hey gidi uzun saçlı halim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 direkt 3 e vur hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Brazilian yap, onde ufak bi ucgen birak gerisini 0'a vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kafanın seklide onemli aslında.her kafaya gitmez 3 numero.koseli bir kafaya 3 numero cok tırt durur.en iyisi hic kestirme sen. Ayrıca, vucuduna gore kucuk/buyuk bir kafan varsa cok kısa kestirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yezid said: senin saçlar baya seyrek doruk ve yanlardan açılıyoryok 5 yaşımdan beri alnım açık hiç değişmedi. saçlar da pek seyrek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Penthesilea said: Brazilian yap, onde ufak bi ucgen birak gerisini 0'a vur pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benimde saçlar gg olcak önümüzdeki senelerde. bende buna kendimce çözümler üretmeye çalıştım. bir kaç tanesini paylaşayım. 1. eğer kafan büyük saçın da benimki gibi düz değilse uzat. sal gitsin. 2. eğer kafan uzunsa- böyle yanlardan basık- 0 olabilir, 3 olabilir bunların hepsini deneyebilirsin. ortada üçgende hoş olur. 3. eğer alnın benimki gibi 5 parmaksa sakın 0'a veya 3'e vurdurma. çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 şu da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 DeadSkinMask said: 3. eğer alnın benimki gibi 5 parmaksa sakın 0'a veya 3'e vurdurma. çok kötü. Beni anlattın :D Ben genelde çok uzun olmamakla beraber sağdan soldan kellikleri kapatacak kadar uzatıyorum.Çıkan ilk rüzgarda kel bölgelerim ahenkle haykırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 mor ve ötesinin solistinin saçları vardı yahu noldu o saçlara? kaşla göz arası döküldümü yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 5 numero yaptırdım saçı. kafam rahat hacı. no jöle no fön no wax zırt pırt. yakıştı mı? bilmem ama pek de şeyimde değil yakışıp yakışmaması. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 dory said: dynamick gibi yap, karizmani tavanla. (kazit) Kesinlikle katılıyorum ancak Dyna gibi kafa yapının buna uygun olması gerekir... Söbü kafalı keller kadar çirkin bişi yok... Nefrin de yanları bayağı açıldı... Ben uzattırdım, üst boş ama topluyo saçını... Hehe çok şirin... Wowdaki dwarflar gibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar