eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 biri ss lerle nası daha güzel oynıcaımızı anlatabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ben nasıl fail olunuru anlatabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 o başka konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 resim çekemem ama biraz anlatim öncelik pratiklikte yani hotkey leri ezberle bence sık kullandığın çünkü süre kazandırcak turnbased oyunda çok önemlidir Rope u iyi kullanman gerek Bazuka gibi rüzgardan etkilenen silahları kullanmak için önce tutorials a gir biraz kas şimdi bikaç püf nokta Tutorial da super sheep kullanmayı öğren hiç zor dğeildir sonra kendi takımını kur ve gizli silahını super sheep yap YARARSIN :) grand.ve bazuka kas bence Ama her türlü yenebilirsin karşıyı çünkü karşı takım güdümlü birşey kullanmıyor sadece bazuka ve bomba kullanıyor ben adil ve daha zevkli olsun diye onları kas dedim ama sadece güdümlü füze kullanıp yakındaki adamı shepp le patlatıp biraz da bekleyerek flame ve rocket saldırı ile bitirebilrsin direk Adamı denize atmak için en etkili silahlardan biri de baseball kit buarada . hmm başka başka Pompalı tüfeği 50 hp ve altındaki adamlar için kullanabilirsin kesin çözümdür ve sınırsızdır. Rope kullanmayı iyi öğren diyceğim o aşırı zevkli oluyor kapalı maplerde Youtube fln video izle biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 el bombasının 3ten değilde 1den başlamasını falna nası sağlıyoruz bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ip kullanmada ustalaşırsanız kral sizsiniz. bol bol ip çalışın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Drall said: el bombasının 3ten değilde 1den başlamasını falna nası sağlıyoruz bilen varmı? bombayı seç atmadan önce klavyede soldaki numaralardan istediğine tıkla 1 2 3 4 5 fln yazıyor zaten ekranın ortasında kaç saniyeye ayarladığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hazır tuto denmişte bende oyunu oynayamıyorum kahverengi oluyo ekran oyuna başlayınca . ana menüdeyken fln düzgünde çözemedim ya . driverda son sürümlerde ekran kartının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ip kullanmayı öğren yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 JD said: hazır tuto denmişte bende oyunu oynayamıyorum kahverengi oluyo ekran oyuna başlayınca . ana menüdeyken fln düzgünde çözemedim ya . driverda son sürümlerde ekran kartının.son sürüm olması sorun olabilir eheh downgrade driver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Drall said: el bombasının 3ten değilde 1den başlamasını falna nası sağlıyoruz bilen varmı? "+" "-" ile de bombanin sekme potansiyelini ayarliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 vay be neler neler varmiş sekme potansiyeli ve süreyi hiç bilmiyordum. Terazinize abandim agalar deniyecem ilk seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 rope + super banana bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar