KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yurtta arkadaşla dosya paylaşımı yapmamız lazım aynı isimle ağ kurmalıyız biliyorum.. benim EV-AĞI idi workgroup yapmama rağmen düzelmiyor??? EV-AĞI vs WORKGROUP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 icqdan yada googletalktan atın klasörleri birbirinize çözülsün :) en kötü msnden shared folder yapsanız yemez mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3692423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bi windows gezgini penceresinde "ipadresi" enter marifetiyle girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 farklı iplerimiz. ama aynı internetimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 aynı ağ altında değil misiniz kardeşim ? seninki 192.168.1.3 olsun onunki 1.4 olsun subnet iniz 255.255.255.0 ise aynı network içindesiniz demektir sen onun paylaşımını 192.168.1.4 diyip girecen o 1.3 diyip o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ya şu işi nasıl yapıyoruz yeni topic açmiim dedim Laptop aldım yeni bişeyler atıcam şöle 5-6 gblık. Network aç dedim , böle wireless la bağlı dier biligsayar, laptopdan baktım benim pc yi görüo ama tıklıorum kalio öle boş bi pencere nerden dosya paylaşaşılır nereye atmam gereiko. Desktopumda XP var, laptopumda Vista, öle bi kültür çatışması da yaşiorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kendi başıma halletim tamam! hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar