maydanoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ben telefon alıcam söyle kamera çözünürlük bakımından güzel olsun istiorum video formatlarından mp4 filan oynatabilsin istiorum vede pahalı olsun istemiorum samsung telefonları daha düşük ama çabuk bozuluyor diolar sizce ne yapmalı ne almalıyım????? not:geyige vurmaın döerim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çok komplike olanlarını bilmiyorum pek samsung un ama 1 -2 sene önceki modellerinden arkadaş ve ailede,5-6 tane var,hiçbiri de sorun çıkartmadı,çok sorunlu bir telefon dgl gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 şaka değil anycool al bende var. çift kamera tv eşşek kadar ekran dokunmatik hede mp4 film oynatıcı vs. ha kamera kalitesi kötü elbet megapiksellileri çıkacaktır (belki çıkmıştır) bendeki t818 modeli, 170ytl doğubank garantsizi yes orrayt bu arada YANLIŞ BÖLÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yaftalamadan düşünmek istedim ama burası yanlış bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maydanoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yorumlar için teşekkürler o anycoolu arastırıcam yanlıs bölüme actıgım içinde af diler doru bölüme taşınmasını talep ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çok geç artık açtın bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maydanoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar